Houd je lichaam gehydrateerd via het water uit de waterkoeler

Je lichaam bestaat voor 80% uit water. Hoewel de meeste mensen wel over deze basiskennis beschikken, wordt het lang niet altijd door iedereen serieus genomen. Omdat we voor het overgrote deel uit water bestaan, moet het water in ons lichaam constant aangevuld en ververst worden. Daarom moet een mens gemiddeld ongeveer 2 liter water per dag drinken. Tijdens inspanning en warmte moet er nog meer water worden gedronken, omdat je dan veel vocht verliest Op het moment dat je dorst hebt, dan ben je eigenlijk al te laat met water drinken. Het lichaam is dan al aan het uitdrogen. Het is uiteraard ook niet zo dat je een voorraad hebt en dus ook wel vooruit kunt met 70 of 60% water. Op kantoor wordt er heel veel koffie gedronken. Dat is uiteraard ook een vorm van vocht, maar het is niet het juiste vocht. De koffie zorgt er juist voor dat je sneller uitdroogt. Dus hoewel je wel liters water drinkt op een dag, zorgt de koffie ervoor dat er nog meer water in moet om voldoende gehydrateerd te blijven. Daarom moet je naast elk koopje koffie eigenlijk ook ten minste 1 glas zuiver water drinken, zodat je het waterniveau in je lichaam op peil houdt. Het is om deze reden dan ook zeer verstandig om een waterkoeler van Aqua & Beans op kantoor te hebben. Men zal namelijk niet snel een glas water uit de kraan halen. Maar zodra er een fris en gekoeld glaasje water te halen is, dan is men een stuk sneller geneigd om water te drinken. Dit effect wordt nog eens extra versterkt wanneer de waterkoeler in het zicht op de werkvloer staat. Door te kiezen voor een waterkoeler met een watervat, kun je de waterkoeler overal neer zetten. Je bent niet gebonden aan een keuken of een waterleiding en dus kan iedereen gemakkelijk vanaf zijn of haar werkplek even naar de waterkoeler wandelen om een glaasje water te halen. De watercooler fungeert daardoor ook meteen als een soort sociale verbinder, omdat men gemakkelijk even tegelijkertijd naar de waterkoeler kan lopen. Zo kan er meteen tussen de bedrijven door even een praatje worden gemaakt en men is ook direct bezig met het op peil houden van het watergehalte. Dit alles komt de efficiƫntie op de werkvloer uiteraard alleen maar ten goede. Kijk daarom gerust eens op de site van aqua-beans.nl voor meer informatie over de mogelijkheden voor wat betreft het aanschaffen en installeren van een waterkoeler bij jouw op kantoor.

Een waterkoeler bestellen regel je gemakkelijk via aqua-beans.nl

Als je een waterkoeler wilt bestellen, dan kun je dat meteen en gemakkelijk regelen via de website van aqua-beans.nl. Als je inderdaad een watercooler wilt met watervaten, dan kun je ook meteen een abonnement nemen op de bijbehorende watervaten. Op deze manier worden de lege vaten altijd weer tijdig vervangen door volle vaten, zodat niemand op kantoor zonder water komt te zitten. 

Bestel alles wat je nodig hebt via de webwinkel

Naast waterkoelers en het bijbehorende water, kun je ook bij deze webwinkel terecht voor andere benodigdheden voor op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Koffiemachines
  • Koffiebonen
  • Thee en soep

Reageren is niet mogelijk