Over ons

Nuttige Links is dé link tussen u en de informatie waar u naar op zoek bent. Dat doen wij tegenwoordig op een andere manier dan in het verleden. Voorheen presenteerden wij op onze homepage namelijk een overzichtelijke lijst van relevante hyperlinks voor onze bezoekers – een vergelijkbaar concept als de befaamde website Startpagina.nl.

Inmiddels gaan wij een stapje verder en zijn wij niet meer alleen het tussenstation, maar zélf de partij die de informatie aan u levert. Onze gepassioneerde redactieleden schrijven dagelijks blogs over talloze onderwerpen, regelmatig op aanvraag van onze lezers.

Indien van toepassing verwijzen wij u uiteraard nog steeds door naar relevante diensten en producten. Want een concrete oplossing voor uw vraag of probleem verdient de voorkeur boven informatie alleen.

Wat zijn de onderwerpen waarover wij schrijven?

Het is de missie van Nuttige Links om u op een snelle en eenvoudige manier betrouwbare informatie te presenteren. Het onderwerp is in principe niet van belang – wij schrijven over alle thema’s die interessant zijn voor de moderne Nederlandse burger.

Van de beste beautyproducten tot de veiligste cloudopslag en van de leukste datingsites tot de voordeligste vakantieaanbieders: wij weten wat er speelt in uw leven en haken hier op in met onmisbare tips en adviezen.

Veel van onze artikelen bevatten daarnaast nuttige links naar speciaal geselecteerde aanbieders die de beste zijn in hun vakgebied. Zo leert u in een artikel niet alleen veel nieuwe dingen, maar kunt u de nieuwe kennis direct toepassen door in contact te komen met een goede dienstverlener of leverancier.

Wat Nuttige Links zo handig maakt voor u

Dit is het onderscheidend vermogen van Nuttige Links als informatieplatform én intermediair. Niet alleen leest u stevig onderbouwde informatie op onze website waar u echt wat mee kunt, maar ook wordt u via handige links direct doorverwezen naar relevante partijen. Hierdoor bespaart u veel tijd en hoeft u niet meer afzonderlijk naar informatieverstrekkers en dienstverleners te zoeken. Alles wat u moet weten staat op één site – het ideale startpunt van uw zoektocht op internet.

Wij adviseren u dan ook Nuttige Links als startpagina in te stellen in uw internetbrowser. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen op ons nieuwsplatform, vol met interessante aanbiedingen en acties in uiteenlopende sectoren. Door de website regelmatig in de gaten te houden, loopt u dus nooit een spectaculaire korting mis!

Heeft u zelf een suggestie voor een artikel? Laat het dan weten aan de redactie.

Reageren is niet mogelijk