Bekijk de woningen op de site van Gorate

In Raalte vindt u een architectenbureau dat niet alleen maar de perfecte losstaande woning voor u kan ontwerpen maar het tevens kan realiseren. Wellicht hebt u al die jaren flink uw best gedaan om geld op te sparen omdat u later in uw leven buiten de stad wilt gaan wonen. U kunt uw huidige koopwoning voor een veel groter bedrag van de hand doen dan toen u het 20 of 30 jaar geleden hebt gekocht. De huizenmarkt zit behoorlijk in de lift dus het is geen gek idee om nu uw huis te verkopen. Hebt u al een mooie kavel gezien waar u graag een huis op zou willen laten bouwen? En is dat in de regio Salland of elders in Overijssel of misschien wel in Gelderland of Drenthe? Dan moet u toch echt eens op gorate.nl kijken. Want we bouwen al meer dan 40 jaar de meest prachtige woningen in het oosten van Nederland. Kijkt u maar eens in onze fotogalerij of de categorie met recent opgeleverd woningen. U zult zien dat ze allen verschillend van elkaar zijn. Ieder mens heeft immers zijn eigen voorkeuren dus het is niet zo vreemd dat ook u uw eigen ideeën er op na houdt. Als geld nauwelijks meer een rol speelt dan hopen we dat u bij Gorate het perfecte huis laat ontwerpen. Wij willen uiteraard uw input, u gaat er uiteindelijk in wonen. Geef daarom uw ideeën aan ons door. Dat kunnen heel algemene wensen zijn zoals het aantal kamers, de kleur van de stenen, type dak en de inrichting van de tuin. Maar weet u ook al precies hoe de badkamer en de keuken er uit moeten zien? Ook dat kunt u alvast kort aangeven.

We hebben al vele woningen gebouwd in de afgelopen 40 jaar

Nadat u uw woonwensen hebt aangegeven gaan onze ontwerpers aan de slag. Ze maken voorlopige schetsen, meestal van een aantal potentiële woningen. Maak daarin uw keus en breng er veranderingen in aan. Tijdens dit proces moet immers alles tot in de puntjes worden geregeld. Ook het bouwen kunt u aan ons overlaten. We werken samen met gerenommeerde bouwbedrijven en aannemers in de buurt die met hun vaklui precies weten hoe ze losstaande woningen moeten realiseren. Denkt u er overigens wel aan dat u de juiste bouwvergunning en eventuele kap of sloopvergunning aanvraagt bij de desbetreffende gemeente? De woningen die wij bouwen zijn stuk voor stuk uniek. We geven u daarnaast diverse garanties en zekerheden zoals:

  • Het feit dat u pas na de oplevering hoeft te betalen.
  • Dat we een korte oplevertijd garanderen, in principe kan de bouw al binnen 12 weken zijn voltooid!
  • En dat u vanaf het ontwerp tot de oplevering alles in eigen hand houdt. Tijdens de bouw bent u van harte welkom om langs te komen. Ook kunnen we u foto’s toesturen en kunt u tijdig ingrijpen als u het met een bepaalde beslissing of zelfs met een bepaalde bouwstijl oneens bent.

U kunt een virtuele rondleiding volgen op onze website

Met meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van deze woningen mogen we wel stellen dat we erg veel ervaring en kennis in huis hebben. Zo hebben we al 4.500 woningen gebouwd en u kunt een groot deel in onze portfolio opzoeken. Geen zin om helemaal een huis te laten ontwerpen? Maak dan een keuze tussen de diverse modelwoningen. Deze huizen kunt u online virtueel bekijken dus maak gebruik van deze functie die u 360 graden kunt draaien. Vervolgens kunt u ons bellen en mailen voor een vrijblijvende afspraak.

Reageren is niet mogelijk