Beloon jezelf met een lekkere lunch in Vianen

Als je in de buurt van Utrecht woont, woon je in een prachtig gebied. Er is van alles en nog wat te doen, van fietsen in de natuur tot lekker winkelen in de stad. Ik houd dan ook van allebei en ik combineer het dan ook graag met een goede lunch in Vianen. Ik ben dol op de provincie Utrecht en ik woon er dan ook met veel plezier. Ik vind het ook heel leuk om nieuwe plekken te ontdekken, al woon ik er inmiddels al een aantal jaar. Maar er is zo veel te beleven en te zien dat je je blijft verbazen over wat er allemaal te doen is. Ik vind het heerlijk om mijn fiets te pakken en lekker een groot aantal kilometers te fietsen. Je komt dan allerlei mensen tegen onderweg, maar het is ook een hele leuke manier om nieuwe plekken te ontdekken. Als je een tijdje onderweg bent, krijg je zin in koffie of krijg je trek. Dan is het zeker heel handig om een leuke plek te hebben om te lunchen. En zo heb ik laatst iets heel leuks ontdekt voor een lunch in Vianen. Want ik vond dat als je lekker een fietstocht hebt gemaakt in de provincie, dat je wel een goede lunch in Vianen hebt verdiend.

Ga voor een lunch in Vianen naar Zas & Fratsen

Samen met mijn man waren we al twee uur onderweg en we hadden trek in een goede lunch. Vianen was de dichtstbijzijnde plaats, dus we besloten in deze richting verder te gaan. Op een gegeven moment kwamen we voor een lunch in Vianen een heel leuk restaurantje tegen, namelijk Zas & Fratsen. We kenden het allebei niet, maar het zag er heel leuk uit dus we besloten het een kans te geven. Eerst hebben we een kop koffie genomen en de sfeer was er goed, ook werden we leuk geholpen door de bediening. Dus we besloten te blijven voor een lekker broodje. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze lunch in Vianen heel goed is bevallen, om meerdere redenen:

  • Vriendelijke bediening
  • Lekker eten
  • Gezellige sfeer
  • Lage prijzen

Het was echt een heel leuke ervaring en we hebben er heerlijk gegeten. Ze hebben echt lekkere broodjes en ook de soep is een aanrader. Mocht je zin hebben in een lunch in Vianen, dan is Zas & Fratsen zeker een plek om naartoe te gaan.

Lekker eten en vriendelijke bediening

Inmiddels ben ik meerdere keren bij Zas & Fratsen geweest. Het ligt voor ons op een hele handige plek, want we fietsen vaak in de buurt. Tegenwoordig belonen we onszelf regelmatig met een lunch in Vianen, en dan gaan we eigenlijk altijd naar deze tent. We weten dan wat we krijgen, dat we altijd vriendelijk geholpen worden en dat het eten altijd goed is. Dat zijn allemaal belangrijke dingen. Inmiddels ben ik er ook een aantal keer met vriendinnen heen gegaan om er te eten. Ik kan het dan ook iedereen aanraden, die een lunch in Vianen wil organiseren, om hierheen te gaan. Ze hebben ook iets lekker bij de koffie, dus als je daar trek in hebt is dit ook een hele goed plek om heen te gaan. Utrecht is natuurlijk heel erg leuk, maar op een gegeven moment ken je de stad wel en is het leuk om ook de omgeving eens te verkennen. Ga naar zas-en-fratsen.nl en ga er zelf een keer langs voor een heerlijke koffie, lekker veel gezelligheid en een goede maaltijd.

Reageren is niet mogelijk