Bijles wiskunde

bijles wiskunde

Een aantal jaar geleden heeft het ministerie van Onderwijs besloten dat er meer aandacht besteed moest worden aan rekenen en wiskunde tijdens de schoolperiode en sindsdien is het voor middelbare scholieren verplicht om in dit vak eindexamen te doen. Bijles wiskunde is voor verschillende leerlingen daardoor zeker geen overbodige luxe geworden. Het was natuurlijk altijd al wel belangrijk dat je basiskennis had van wiskundige principes en van rekenen op zich, maar als je hier echt heel slecht in was, dan had je altijd nog de mogelijkheid om hier geen eindexamen in te doen. Nu is deze optie er niet meer, wat betekent dat bijles wiskunde echt noodzakelijk wordt als je niet met dergelijke lesstof uit de voeten kunt. Sommige mensen zijn nu eenmaal minder goed in het werken met getallen en snappen de materie niet zo snel die bij wiskundige berekeningen komt kijken. Dan is het niet vervelend om eens wat extra uitleg te krijgen, waardoor je meer inzicht krijgt in hoe alles in elkaar steekt en in wat voor soort fouten jij nu maakt. Misschien doe je wel steeds dezelfde soort dingen fout en bij je met een paar kleine aanwijzingen al heel erg geholpen. Bijles wiskunde kan je hier absoluut bij helpen.

Online bijles wiskunde volgen

Als je bijles wiskunde wilt nemen, dan heb verschillende opties. Je kunt via jouw school iemand regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf op zoek te gaan naar een bijlesdocent. Dit heeft echter wel een nadeel en dat is het feit dat je gebonden bent aan een tijd. Je kunt vaak maar één of twee keer per week hulp krijgen en dan ook nog voor een bepaalde tijd. Loop je in de tussentijd ergens tegenaan of zou je graag wat meer willen oefenen en daar feedback op willen krijgen, dan is dat vaak niet mogelijk. Dat is wel mogelijk als je kiest voor Slimleren. Zij bieden online bijles wiskunde aan en dat levert jou een aantal voordelen op. In de eerste plaats het feit dat je op ieder moment dat je wilt aan de slag kunt gaan met oefeningen, zodat je niet gebonden bent aan een vaste tijd en plaats. Op deze oefeningen krijg je altijd heel snel feedback, zodat je ook meteen ziet wat je nu fout doet en hoe je dit anders aan had moeten pakken. Zo kun je snel de lastige dingen nog weer eens herhalen, waardoor je sneller progressie boekt. Dat zijn al twee grote pluspunten van bijles wiskunde via Slimleren.

Voordelen van Slimleren

Een ander groot pluspunt is dat je bij hun bijles wiskunde aan kunt geven welke methode jullie hiervoor op school gebruiken. Je krijgt dan oefenstof die hierop is toegesneden, zodat je extra oefeningen en bijlessen synchroon kunnen lopen met wat je op school leert. Uiteraard is het ook mogelijk om sneller te werken als jij dit wilt, je kunt immers zo vaak en veel oefenen als jij zelf wilt. Een ander groot voordeel van Slimleren is dat de oefeningen zo zijn opgezet dat ze leuk blijven om te doen en je gestimuleerd wordt om jezelf steeds te verbeteren. Hun bijles wiskunde is dus:

  • efficiënt, door de snelle feedback
  • flexibel
  • toegesneden op de wiskundemethode van jouw school
  • leuk om te doen

Daar komt nog eens bij dat de tarieven bij hen een stuk lager liggen dan wanneer je een privé-docent hiervoor inhuurt. Er zijn dus heel veel redenen om juist naar Slimleren te gaan als je bijles wiskunde nodig hebt. Bovendien kun je ook voor andere belangrijke examenvakken, zoals Engels en Nederlands, bijlessen bij hen volgen!

Reageren is niet mogelijk