Binnenhof Projecten

Reclame is van groot belang voor zowel grote als kleine bedrijven. Juist voor stichtingen, organisaties en vereniging is goede naamsbekendheid een belangrijk onderdeel. Op deze manier worden namelijk mogelijke donateurs en vrijwilligers aangesproken om zich actief in te zetten voor uw doel. Bij Binnenhof Projecten snappen we dat goede reclame echter vaak te duur is voor deze stichtingen, organisaties en verenigingen en bedachten we daarom het SponsorPublicatieConcept. Dit concept maakt het mogelijk dat publicaties bij Binnenhof Projecten volledig kosteloos gerealiseerd kunnen worden.

Drukwerk als reclamemiddel

Door de opkomst van online marketing wordt drukwerk steeds vaker vergeten door stichtingen, organisaties en verenigingen. Dat is zonde, want drukwerk toevoegen aan uw marketingmix kan leiden tot betere resultaten. Binnenhof Projecten heeft de ervaring om met drukwerk de doelgroep op een juiste manier aan te spreken. Waar online marketing vaak leidt tot het negeren van de boodschap kunt u met goed drukwerk juist de doelgroep aanspreken en zo naamsbekendheid creƫren.

Een goede marketingmix mag dus niet ontbreken wanneer u de potentiƫle donateurs en vrijwilligers wilt aanspreken. Drukwerk is, volgens Binnenhof Projecten, dan ook nog altijd van groot belang in deze mix en resulteert nog altijd in goede resultaten.

Hoe werkt Binnenhof Projecten

Binnenhof Projecten is van mening dat de voordelen van goed drukwerk voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Daarom ontstond het SponsorPublicatieConcept wat het mogelijk maakt om bij Binnenhof Projecten drukwerk te realiseren voor stichtingen, organisaties en verenigingen zonder budget. Bij Binnenhof Projecten is de publicatie namelijk geheel gratis, of het nu gaat om eenmalig drukwerk, zoals een brochure, of een terugkerende publicatie, zoals een magazine.

De medewerkers van Binnenhof Projecten zoeken voor u naar sponsoren. Deze sponsoren maken de publicatie voor u financieel mogelijk. In ruil voor de bijdrage aan het product krijgen de bedrijven die het drukwerk sponsoren een nette naamsvermelding, zodat deze werkwijze zowel voor de klanten als de sponsoren zinvol is.

Binnenhof Projecten en de visie op de maatschappij

De maatschappij vormt een belangrijk uitgangspunt in al het werk wat Binnenhof Projecten verricht. Niet alleen zijn de klanten van Binnenhof Projecten vaak stichtingen, organisaties en verenigingen met een maatschappelijke functie, ook bij Binnenhof Projecten zelf proberen wij de maatschappij en de toekomst van deze maatschappij centraal te stellen. Zo minimaliseren de medewerkers van Binnenhof Projecten hun papierverbruik, maken we in ons pand alleen gebruik van groene energie en proberen wij ons energieverbruik te verminderen door zo veel mogelijk gebruik te maken van de natuurlijke lichtinval.

Niet alleen onze werkwijze draagt bij aan de toekomst van onze maatschappij. Ook de kennis van onze experts en de ervaring die zij bezitten proberen wij mee te geven aan de volgende generatie professionals. Als SBB-erkend leerbedrijf kunnen studenten uit het mbo bij Binnenhof Projecten hun stage lopen. Hier wordt niet alleen aandacht besteed aan vakinhoudelijke kennis, maar ook aan de manier waarop wij omgaan met onze maatschappelijke functie. De ongedwongen en informele sfeer die bij Binnenhof Projecten heerst maakt dat al veel studenten hier een fijne tijd hebben doorgebracht en zelf hebben mogen groeien door te leren van de experts

Reageren is niet mogelijk