De beste pallets die wij nodig hebben

Zelfs als klein distributiecentrum weten we hoe belangrijk het is om te werken met de juiste pallets. Door de jaren heen hebben we er aardig wat versleten en de ene pallet is zeker de ander niet, dat hebben we wel ontdekt. Voorheen bestelden we altijd een nieuwe voorraad bij het bedrijf dat op dat moment de beste deal had. Maar de beste deal betekent absoluut nog niet dat je ook de beste producten krijgt en die les hebben we op de harde manier mogen leren. We hebben wel eens een volledige voorraad voor een nieuwe klant een gruzelementen laten vallen omdat de pallet waarop het stond opgestapeld het begaf toen we deze wilden optillen om in de vrachtwagen te zetten. Leg dat maar eens uit aan je klant! Dat was absoluut geen prettige situatie en eentje die we dan ook zeer graag wilden vermijden als dat ook maar een beetje kon. Het was dan ook die dag dat we besloten om niet langer altijd maar voor de beste en goedkoopste deal te gaan. We zijn toen echt op zoek gegaan naar een bedrijf dat pallets levert die altijd van een uitstekende kwaliteit zijn en waar je dus op kunt vertrouwen. Dat bedrijf vonden we uiteindelijk in de vorm van Palletspoed.

  • Goede prijzen
  • Nieuwe en gebruikte
  • Uitstekende service

Zoals we al zeiden: wij houden wel van een goede deal. Dus ik zal zeker niet liegen over het feit dat we toch wel even gezocht hebben om een bedrijf te vinden dat ons goede pallets kan leveren voor een fijne prijs. En dat doen ze zeker bij Palletspoed.

Nieuwe en gebruikte pallets kopen

Bij Palletspoed hebben ze naast een goede prijs ook de mogelijkheid om zowel voor nieuwe als gebruikte pallets te kiezen. De nieuwe zijn altijd van een uitstekende kwaliteit en als je echt altijd moet kunnen vertrouwen op je pallets (bijvoorbeeld omdat je altijd zware of zeer waardevolle producten vervoert) dan is dit de beste optie voor jou. De gebruikte varianten zijn echter ook zeker niet mis. We hebben nu al een aantal keer gebruikte pallets gekocht en die leverden nog een prima dienst. We zijn er altijd wel iets voorzichtiger mee omdat je toch niet helemaal weet wat er hiervoor mee gedaan is, maar voor het geld dat je ermee bespaart is het helemaal fantastisch. Wat ook zeker niet verkeerd is, is dat ze bij Spoedpallet ook maatwerk leveren. Ben jij dus op zoek naar pallets van een bepaalde afmeting en kun je die niet direct op de website vinden? Neem contact op met de klantenservice! De kans is zeer groot dat ze je alsnog aan de pallets kunnen helpen. Dit is dus zeker een optie waar je gebruik van wilt maken.

Het bestellen en ontvangen van de pallets

Het zal je inmiddels wel duidelijk zijn dat onze ervaring met Palletspoed zeer goed is. We vinden het iedere keer weer prettig om hier een bestelling te plaatsen en het is fijn om te weten dat ze er alles aan zullen doen om je tevreden te stellen. Toen we de eerste keer contact opnamen om te informeren over de verschillende soorten pallets die zij ons eventueel konden leveren, maakten ze meteen de belofte dat als er ooit iets mis zou zijn, ze er alles aan zouden doen om dat weer op orde te maken. Dit geeft toch wel heel erg veel vertrouwen in een bedrijf en de producten die ze leveren. Dit was dan ook zeker een van de redenen waarom we nu nog altijd bij hen bestellen. Lees meer.

Reageren is niet mogelijk