De bruidsjurken van de mooiste kwaliteit

De jurk waarin je gaat trouwen die moet natuurlijk perfect zijn. Dat is ook precies wat ik dacht toen ik op zoek ging naar mijn trouwjurk. Ik heb zoveel onderzoek gedaan op dit gebied. Ik heb misschien wel honderden websites gezien en tientallen winkels bezocht. Ik ben heel Nederland door geweest en ben op een gegeven moment zelfs naar Belgiƫ gegaan om daar een winkel te bezoeken die zeer goed stond aangeschreven. Natuurlijk vond ik uiteindelijk de beste bruidsjurken gewoon bij mij in de buurt. De bruidswinkel Valkengoed in Amersfoort had ik al eens eerder bezocht, maar dit was helemaal aan het begin van mijn zoektocht. Ik had van zoveel vrouwen gehoord dat je nooit de perfecte jurk zo snel kon vinden dat ik zelfs na het zien van de jurk die ik uiteindelijk op mijn bruiloft aan zou hebben, de aankoop nog niet durfde te maken. Ik droomde al zolang van deze dag en al helemaal van de jurk die ik aan zou hebben, dat ik als de dood was om een verkeerde keuze te maken. Achteraf gezien is dat belachelijk natuurlijk. Soms heb je gewoon geluk en vind je de jurk van je dromen bijna meteen en ook nog eens in de buurt. Bij Valkengoed hebben ze bruidsjurken van een aantal prachtige merken.

  • Pronovias
  • Ladybird
  • Sincerity

Als jij een goede website en winkel voor bruidsjurken zoekt, dan heb je die bij deze gevonden. Op de website kun je de ruime collectie eenvoudig bekijken. Er wordt aangeraden om de jurken in de winkel te komen passen en dat moet je ook zeker doen.

Het aanpassen van de bruidsjurken

De wereld van de bruidsjurken is zeker een wereld apart. Ik hou van shoppen en dat heb ik mijn hele leven al gedaan, maar het uitkiezen van je trouwjurk is van een heel ander niveau. Je krijgt met allerlei dingen te maken waar je zelfs nog niet eerder over hebt nagedacht. Van films wist ik dat er in ieder geval in de Verenigde Staten altijd een flinke periode aan het vermaken van de bruidsjurken besteed wordt. Ik dacht dat dit hier in Nederland wel anders zou zijn, maar niets is minder waar. Bij Valkengoed doen ze er echt alles aan om jou de perfecte jurk te geven en die krijg je alleen als deze volledig bij jouw lichaam past. Aangezien iedere vrouw weer anders is, is het dus heel normaal dat er de nodige aanpassingen bij komen kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet zo erg vond. De service die je bij Valkengoed krijgt is uitstekend en iedere keer als ik daarheen ging om mijn jurk te passen was het net een dagje uit. Het herinnert je er de hele tijd aan dat je op het punt staat om de man van je dromen te trouwen en ik was dan ook iedere keer bijzonder giechelig!

Pas verschillende bruidsjurken

Nu mijn bruiloft voorbij is en ik alle aspecten voorbij heb zien komen, ook op het gebied van bruidsjurken, heb ik een hele belangrijke tip voor je en dat is: trek uiteenlopende soorten bruidsjurken aan. Je kunt misschien denken dat je een bepaalde jurk wilt, maar ik kan je nu al vertellen dat je pas weet welke bruidsjurken op de ja-stapel liggen als je er veel geprobeerd hebt. Pas ook zeker een aantal bruidsjurken die je in eerste instantie niets lijken. Het zal je verbazen hoe vaak deze toch zeer goed staan. Ik heb uiteindelijk de keuze gemaakt voor een jurk waarvan ik nooit had verwacht dat ik die zou kiezen. Ik voelde me er beeldschoon in!

Reageren is niet mogelijk