De juiste hulp bij facturatie

Al sinds het oprichten van mijn eigen bedrijf heb ik het altijd verschrikkelijk gevonden om facturen te maken. Het is niet dat ik er moeite mee heb om mijn klanten te vertellen dat ze me moeten betalen voor de diensten die ik voor ze heb uitgevoerd, een excuus die ik veel in mijn omgeving hoor, maar het neemt zoveel tijd in dat ik het eigenlijk iedere maand weer maar voor me uitstelde. Zonde natuurlijk, want zo krijg je je verdiende geld niet. Ik ben op een gegeven moment dan ook op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor en die vond ik op de website van Faktum Factuur. Hier bieden ze een facturatie programma aan waarmee je heel makkelijk allerlei soorten documenten kunt opstellen.

  • Offertes
  • Facturen
  • Herinneringen

Voor mij is het niet van toepassing, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om pakbonnen en orderbevestigingen op te stellen met het facturatie programma. Wanneer je op de website van Faktum Factuur gaat kijken, dan vind je hier gelijk een hoop informatie over het facturatie programma. Ik was er eigenlijk vanaf het begin al van overtuigd dat ik het wilde gaan gebruiken. Het zag er echt heel erg goed uit en het was ook precies waar ik naar op zoek was. Toch heb ik uiteraard gebruik gemaakt van de 60 dagen gratis proefperiode die ze hier aanbieden.

Het facturatie programma 60 dagen op proef

Het aanschafbedrag van het facturatie programma is eigenlijk heel erg laag. Voor slechts € 99,- per jaar (exclusief btw) kun je deze software al gebruiken. Dat is voor de meeste ondernemers heel erg goed te betalen. Toch is het wel erg prettig om het programma eerst eens rustig uit te proberen zonder dat je ergens aan vastzit. En dus kun je het voor 60 dagen lang op proef krijgen. Ik heb er tijdens die periode rustig de tijd voor genomen om het programma te leren kennen en te kijken wat het nu precies voor mij kon betekenen. Ik ben natuurlijk heel erg enthousiast over het feit dat het mij de mogelijkheid geeft om heel erg makkelijk facturen op te stellen. Ook bespaar ik ongelooflijk veel tijd door dit facturatie programma te gebruiken en ook dat vind ik natuurlijk niet verkeerd. Die tijd kan ik goed gebruiken voor andere dingen voor mijn bedrijf. Een ander onderdeel waar ik ook heel erg graag gebruik van maak is het klantbeheer-systeem. Ik heb zo al mijn klanten in hetzelfde systeem zitten en ik hoef eigenlijk nooit meer ergens naar op zoek te gaan.

Een absolute aanrader

Als jij ook een zelfstandige ondernemer bent en je hebt er, net zoals een heleboel andere ondernemers, echt een verschrikkelijke hekel aan om aan facturatie te doen. Schaf dan deze software aan! Bij Faktum Factuur hebben ze het programma ontwikkeld waar je echt iets aan hebt. Je kunt er de meest uiteenlopende dingen op het gebied van facturatie mee uitvoeren en het neemt ook een hoop dingen van je over. Het uitsturen van herinneringen is nu niet meer iets waar je constant op moet letten. De software herinnert je hier vanzelf aan. Dit is voor mij een van de vele redenen waarom ik zo enthousiast ben over dit programma en waarom ik echt nooit meer zonder wil. Als jij dus ook op zoek bent naar een dergelijke software, dan kan ik je zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website van Faktum Factuur en hier de 60 dagen gratis proefperiode aan te vragen. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen.

Reageren is niet mogelijk