De service van dierenspeciaalzaken

De service van dierenspeciaalzakenIk heb eigenlijk mijn hele leven wel huisdieren gehad. In mijn ouderlijk huis hadden we altijd wel een aantal knaagdieren rondlopen. Later kwamen daar ook honden en katten bij. Tegenwoordig heb ik samen met mijn vrouw een aantal konijnen thuis rondhuppelen. Wanneer je zoveel met dieren hebt, bezoek je veel dierenspeciaalzaken. Niet alleen voor goede voeding en leuke speeltjes, maar ook omdat je wel eens wat informatie nodig hebt. Van alle dierenspeciaalzaken die ik in mijn leven heb bezocht, sprong één er voor mij uit: dierenspeciaalzaak De Patrijs in Almere. Waarom vind ik deze winkel zo goed?

  • Diverse soorten voeding
  • Aandacht voor je huisdier
  • Gratis bezorging

Ik hecht veel waarde aan de verschillende soorten voeding die ze verkopen. Bij de meeste dierenspeciaalzaken vind je de standaard Hope Farms en Science Selective, maar hier gaat men een stapje verder. Er is bijvoorbeeld speciale voeding voor dieren die last hebben van een allergie. Ook kun je brokken bestellen met een hoger percentage van een bepaalde voedingsstof. Dit heb ik nog niet bij veel dierenspeciaalzaken gezien! Je krijgt daardoor het gevoel dat de medewerkers echt aandacht hebben voor je huisdier. Dat merk je ook aan andere zaken, zoals het feit dat je altijd kunt bellen voor wat extra informatie over een product. Een laatste voordeel vind ik de gratis bezorging. Deze dierenwinkel is gevestigd in Almere en alle inwoners van de stad kunnen bestellen zonder bezorgkosten. Daar maak ik natuurlijk mooi gebruik van! Zoals gezegd: ik heb veel dierenspeciaalzaken bezocht in mijn leven, maar ik kan De Patrijs van harte aanbevelen. Op hun website, https://www.depatrijs.nl/, lees je meer over de soorten voeding die ze aanbieden. Ook vind je daar een link naar de webshop!

Dierenspeciaalzaken: specialistische opvang

Deze winkel biedt nog iets anders aan wat ze bij de meeste andere dierenspeciaalzaken niet doen. De medewerkers kunnen tijdelijk op je dier passen, bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat! Je hoeft je huisdier dan niet weg te brengen naar een opvangcentrum, maar deze kan gewoon lekker thuisblijven. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je dier wordt gevoerd, of om de hoeveel dagen het hok wordt verschoond. Voor honden is deze service helaas niet mogelijk, maar met katten, knaagdieren en reptielen kun je wel terecht. Wij hebben afgelopen zomer gebruik gemaakt van deze dienst en we waren zeer tevreden. Onze konijnen hadden een prima zomer gehad! Er zijn weinig dierenspeciaalzaken die een soortgelijk programma aanbieden! Lijkt jou dit ook wel wat? Ga dan snel naar bovenstaande site en klik op het kopje ‘vakantie opvang’. Je krijgt dan direct een lange lijst met mogelijkheden te zien. Ook krijg je een helder overzicht van de kosten. Heb je een beslissing gemaakt, neem dan gerust contact op via het contactformulier, of pak de telefoon. Laat altijd een op maat gemaakte offerte opstellen. Jij weet immers als geen ander hoe veel aandacht jouw huisdier nodig heeft!

Kennis van zaken

Bij de meeste dierenspeciaalzaken kun je prima je dierenvoeding kopen, maar je moet geen echte vragen stellen. Vaak hebben de werknemers daar geen verstand van. Dat is hier anders! Toen onze konijnen afgelopen winter wat suf waren, zijn we tijdelijk overgestapt op ander voer. Dat deed ze bijzonder goed. We hebben eerst uitvoerig overlegd met onze dierenarts en met deze dierenwinkel. Zo wisten we precies waar we aan begonnen en wat de mogelijkheden waren. We zijn door beide partijen uitstekend voorgelicht! Als het gaat om een medisch probleem, kun je natuurlijk beter bij de dierenarts terecht, maar voor alle andere vragen kun je gerust contact opnemen met deze dierenspeciaalzaak in Almere!

Reageren is niet mogelijk