Deze carports maken we voor u geheel op maat

Carports zijn in deze tijden allang geen overbodige luxe meer. Vrijwel elk gezin heeft minstens 2 auto’s. Dat komt omdat men meer is gaan verdienen en zowel de man als vrouw 40 uur werkt. U moet beiden snel op het werk kunnen komen en ook nog eens uw kinderen veilig naar school kunnen brengen. Geen wonder dat u daarom liever met de auto dan met het openbaar vervoer laat staan de fiets reist en forenst. Herkent u dit en hebt u slechts een garageplek? Dan komen carports waarschijnlijk als geroepen. Want dit is een constructie van lichtgewicht metaal zoals aluminium met een dak van veiligheidsglas. Het beschermt uw dure wagen tegen diverse weersomstandigheden en we kunnen wel stellen dat dit de voornaamste reden is om voor carports te kiezen. Want welk seizoen het dan ook is, uw auto staat spreekwoordelijk hoog en droog. Water kan een grote boosdoener zijn. Roest en andere vormen van corrosie en verwering ontstaan door de continu vallende regen. Lak kan beschadigt raken, zeker als er dikke lagen sneeuw en ijzel op het dak van uw auto komt te liggen. Maar ook de zon kan erg veel schade aanrichten. Want de continue geseling van ultraviolette stralen op uw zuurverdiende wagen leidt onder andere tot verkleuring. Dankzij de carports van Ter Huurne BV voorkomt u het ergste gevaar.

Zet uw auto droog onder deze carports

Onze carports bouwen wij op maat in onze werkplaats. Daarom is elk afgeleverd product een uniek fenomeen. We hebben deze carports zelf ontworpen en u hebt de keuze uit diverse constructies. Platte daken, schuine daken en zadeldaken behoren tot de mogelijkheden. We kunnen de constructies in diverse Ral kleuren spuiten en zowel losstaande varianten voor u bouwen als carports die u aan het dak van uw huis kunt bevestigen, bijvoorbeeld als uitbouw van uw garage. Om inspiratie op te doen hopen we dat u eens een kijkje neemt op onze website: terhuurnebv.nl. Want u vindt er een digitaal fotoboek met duidelijke voorbeelden van onze reeds geproduceerde carports die nu in de tuinen van consumenten in het hele land prijken. Ook op Facebook en Pinterest vindt u interessante foto’s en op YouTube vindt u leuke bedrijfsfilmpjes waarin we onze productieprocessen uit de doeken doen. Naast onze carports bouwen we nog veel meer geweldige producten waaronder:

  • Terrasoverkappingen zodat u ook bij slecht weer buiten kunt zitten,
  • Serres, als u een grotere en lichtere woonkamer wilt hebben,
  • Balkonbeglazing,
  • En windschermen. Handig voor tuinen die veel wind vangen zodat uw krantje niet langer uit uw handen wordt gerukt.

Dit is slechtst een kleine selectie van ons totale assortiment. Kijkt u voor het volledige aanbod op onze website of kom bij ons langs in de showroom.

We kunnen uw huis op diverse manieren uitbreiden

Onze showroom vindt u in Haaksbergen en daar bent u met of zonder afspraak van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden vindt u natuurlijk op de site vermeld. Hebt u nog vragen over deze carports? En is Haaksbergen net iets te ver weg? Bel ons dan gerust even op of stuur een e-mail met daarin uw opmerkingen en vragen. We gaan graag voor u aan de slag, ook als u afwijkende eisen hebt. We houden wel van een uitdaging en zullen ongetwijfeld ook u aan een prachtig eindproduct kunnen helpen. Dan staan beide auto’s of uw caravan ook het hele jaar door droog. En uiteraard is er voldoende plek om ook uw dure fietsen onder het dak van deze overkoepeling te zetten.

Reageren is niet mogelijk