Doe je woning een plezier en bestel LED lampen

Er zijn verschillende redenen waarom je er goed aan doet om LED lampen te kopen via pretmetled.nl. Ten eerste profiteer je uiteraard van energiezuinige lampen en dat is fijn voor wat betreft de energierekening. Hoe meer LED lampen je in je woning hebt, des te minder stroom zul je verbruiken voor de verlichting in je huis. Dat is uiteraard fijn, maar het is niet het meest voorname voordeel van LED lampen. Het is meer een prettige bijkomstigheid dat maakt dat je nog meer reden hebt om over te stappen op LED. Maar de meest aangevoerde reden waarom mensen kiezen voor LED lampen is het feit dat ze gebruik kunnen maken van handige spots die ze vervolgens makkelijk kunnen wegwerken in het plafond van bijvoorbeeld een badkamer. In een badkamer wil je immers geen grote lamp aan het plafond hebben hangen. Vroeger kon dit niet anders, want er bestond in de tijden van vroeger nog geen LED technologie en er waren ook nog geen inbouwspots. Mensen hadden dus meestal een bol als lampenkap rondom de lampenpit. Oudere woningen beschikken nog steeds over zulke lampen, maar vrijwel alle moderne woningen worden meteen vanaf het begin voorzien van inbouwspots. LED lampen zijn dan ook een goede keuze als je gebruik wilt maken van inbouwspots en deze kun je zoals gezegd eenvoudig bestellen via pretmetled.nl. Overigens zijn led lampen ook prima te gebruiken in de keuken. In de keuken wil je immers kunnen profiteren van een helder licht, zodat je goed kunt zien wat je allemaal aan het doen bent. Tevens wil je net als in de badkamer niet dat er een grote lamp aan het plafond hangt. Inbouwspots zijn dus ook in de keuken prima op hun plaatst. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van LED lampen in je keuken. Tevens is het geen slecht idee om een dimmer functie toe te voegen, zodat je het licht ook kunt dimmen wanneer je klaar bent met koken. Mocht je een open keuken hebben of als je de eettafel in de keuken hebt staan, dan is het wel zo fijn dat je tijdens het eten kunt genieten van een beetje sfeer. Maar sfeer heb je niet echt als je in een helder wit licht je maaltijd weg moet werken. Daarom moet het licht dus gedimd worden. Dat is heel eenvoudig door gewoon een dimmer aan de spots toe te voegen. 

Voorzie je hele huis van LED lampen

Als je geen spots hebt of wilt, dan kun je uiteraard toch gewoon je hele huis van LED technologie voorzien. Je kunt je lampenpitten van al je lampen in huis vervangen door verschillende LED Lampen. Je kunt in ieder geval lampen kopen van de volgende merken: 

  • Phillips
  • Samsung
  • V-Tac
  • XQ-Lite 

Op de site van pretmetled kun je direct ontdekken wat voor soort lampen je zoal kunt bestellen. Je kunt er terecht voor de bovengenoemde spots, maar ook gewone lampen die je kunt gebruiken onder een lampenkap.

Voor vragen neem je contact op met de klantenservice

Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op met 1 van de medewerkers van de klantenservice. 

Reageren is niet mogelijk