Een barbecue bestellen doe je hier…

Wil je binnenkort een grote bbq geven voor je vrienden of familie maar heb je geen zin om deze zelf voor te bereiden? Dan kun je natuurlijk ook een kant en klare barbecue bestellen, bijvoorbeeld via bbqenzo.nl. Daar zijn ze gespecialiseerd in bbq catering, en leveren ze alles inclusief de barbecue zelf bij je thuis af. Je hoeft dan zelf helemaal niets meer te doen, enkel het vlees (en/of vis) te bakken en gezellig te tafelen met je vrienden of familie. Een barbecue bestellen kan bij hen in verschillende prijsklassen. Je kunt zowel een hele simpele bbq laten bezorgen, met 5 lapjes vlees per persoon, maar ook een super uitgebreide barbecue bestellen, met spiesjes, vis en ander lekkers. Het hangt er helemaal van af hoe een grote eters jullie zijn welk pakket je het beste kiest. Sowieso zit er niet alleen vlees in het pakket. Het is immers een kant en klare bbq, en dus zitten ook alle volgende zaken er in inbegrepen:

  • Strokbrood en kruidenboter
  • Diverse sausjes
  • Diverse salades

Tijdens het bestelproces kun je zelf aangeven welke salades je wilt dat ze erbij leveren. Iedereen heeft immers een andere smaak. Daarnaast wordt het zoals hierboven al benoemd geleverd inclusief de barbecue zelf, maar ook met een goede kwaliteit bbq tang, gas, servetten, bestek en servies. Je hoeft dus niet eens zelf de afwas te doen, want ze nemen alles de volgende dag gewoon weer mee. Super handig voor als je een barbecue bestellen wilt op een zakelijk adres, waar je niet in staat bent om achteraf alles op te ruimen en af te wassen.

Barbecue bestellen voor grote groepen

De prijzen die op de website van bbqenzo staan zijn vaste prijzen per pakket. Echter, als je voor hele grote groepen een barbecue bestellen wilt dan kan het zijn dat je korting krijgt. Een bedrijfsbarbecue bijvoorbeeld, of een familie-bbq voor hele grote families. Neem in dat geval even contact met ze op via het contactformulier, en ze vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. En als je niet zoenfan bent van barbecuen dan kun je naast een barbecue bestellen ook allerlei ander lekkers via hun website bestellen!

Pizzarette of tapas hapjes bestellen

Niet iedereen houdt van barbecuen, zeker niet in de winter. Daarom bieden ze je bij bbqenzo ook de mogelijkheid om een andere maaltijd te bestellen. Een pizzarette bijvoorbeeld. Dit is een mini pizza oven die geleverd wordt inclusief deeg en allerlei soorten beleg om zelf pizzaatjes te maken. Super origineel, want iedereen kan de pizza’s zelf beleggen. Het is weer eens wat anders dan een barbecue bezorgen want zoiets zie je niet zo vaak. Ben je meer fan van tapas? Ook dat is mogelijk. Ze hebben diverse tapas menu’s, dus er zit voor elk budget iets bij. Ook deze worden kant en klaar bij je thuis afgeleverd. Ze zitten in allerlei leuke bakjes en schaaltjes zodat het er ook nog eens super gezellig uitziet. het enige wat je hoeft te doen is alles uitstallen op tafel, en ervan genieten samen met het gezelschap dat je hebt uitgenodigd.

Reageren is niet mogelijk