Een geschikte regenton voor jouw tuin bestel je bij regenton.nu

Indien je op zoek bent naar een mooie regenton die goed in jouw tuin past, dan ben je bij regenton.nu aan het juiste adres. Hier kun je namelijk terecht voor zowel houten als kunststof regentonnen. Het is dan ook maar net wat voor tuin je hebt en hoe je deze tuin hebt ingericht. Een mooie strakke tuin met grijze tegels, weinig hout en weinig tierelantijntjes, die leent zich uiteraard heel goed voor een mooie kunststof regenton. Je kunt wat dat betreft ook prima een kunststof regenton kopen via regenton.nu. Deze is ook zeer onderhoudsvriendelijk en dus heb je er verder weinig omkijken naar. Mocht je tuin juist heel landelijk zijn ingericht, met veel planten en bloemen, veel hout en bomen, dan is een houten regenton misschien juist een betere fit. In dat geval kun je uiteraard ook prima kiezen voor de houten editie. Dit is ook een hele goede optie als je bijvoorbeeld al een houten tuinhuisje in je tuin hebt. Daar kun je de regenton dan ook mooi naast zetten. Beide soorten regentonnen doen natuurlijk waarvoor ze bedoeld zijn en dat is het opvangen van regenwater. Dit is zeker geen vorm van overbodige luxe waar je voor enkel kiest als je even iets zoekt om de tuin mee op te vullen. Hoewel een regenton prima voor een opvuldoeleinde gebruikt kan worden, is het praktische voordeel van regentonnen zeer belangrijk. Het milieu heeft tegenwoordig immers flink te lijden onder de invloed van ons mensen. Hierdoor hebben wij op onze beurt te maken met klimaatverandering. Het is uiteraard fijn dat het in de zomer zo lekker warm is, maar deze warmte leidt ook tot droogte en daardoor hebben we meer en meer water nodig om de tuin te besproeien. Het regent per jaar in principe genoeg om de tuinen op orde te houden, maar het probleem is dat het op sommige momenten veel te veel regent en op andere momenten is het weer kurkdroog. Wanneer er teveel water valt, dan verdwijnt het overschot in de grond of het verdampt. Als het dan droog is, dan heb je niets meer aan die overschotten. Maar als je het overschot op zou vangen in een regenton, dan kun je het nog wel gebruiken wanneer het droog is. Je kunt dan het hemelwater dat in de ton zit gebruiken wanneer de droogte aanhoudt. Daardoor hoef je minder snel een beroep te doen op gezuiverd leidingwater. Dat is natuurlijk alleen maar goed voor het milieu. Hoe meer mensen gebruik zouden maken van regentonnen, des te meer water we kunnen besparen. Dit zal in de toekomst waarschijnlijk alleen maar noodzakelijker worden. 

Bekijk het assortiment en koop een geschikte regenton

Via de site van regenton.nu kun je het hele assortiment bekijken. Vervolgens kun je zelf een keuze maken voor een geschikte ton. Dit kan zoals gezegd een houten model zijn of een model van kunststof. De ton van je keuze kun je dan toevoegen aan de winkelwagen en zo direct bestellen. 

Bestel ook de nodige accessoires bij regenton.nu

Je hebt uiteraard ook allerlei accessoires nodig, zodat je optimaal van je regenton kunt genieten. Denk aan accessoires zoals: 

  • Bladvangers
  • Kraantjes
  • Vulautomaten

Reageren is niet mogelijk