Een Lapland vakantie boeken? Bij ons kan het!

Bent u benieuwd wat er zoal te doen is in het hoge noorden? Bent u het zat om altijd maar de zon op te zoeken in de zomervakantie? Waarom doet u dat eigenlijk? In Scandinaviƫ is het namelijk heerlijk aangenaam weer in de lente en zomer. Ook daar worden moeiteloos temperaturen tussen de 10 en 20 graden bereikt. Voor u als avonturier is een Lapland vakantie daarom beslist de moeite waard. Natuurlijk is de temperatuur bij lange na niet de belangrijkste reden bij het maken van de keuze om een Lapland vakantie te boeken. U zoekt desolate landschappen, uitgestrekte maar ook bergachtige gebieden, fjorden, de zee en bosrijke gebieden. U zoekt bijzondere fauna in de vorm van elanden, rendieren en wellicht ook wel zeedieren die u tijdens een excursie kunt aanschouwen. Want wij van xplorethenorth.nl kunnen de perfecte Lapland vakantie voor u op maat samenstellen. Mocht dat betekenen dat er een uitstapje in de vorm van een cruise naar de noordelijke Spitsbergen bij moet worden geboekt dan kan dat gewoon. Dat ziet u misschien walvissen, ijsberen en dolfijnen! Maar een Lapland vakantie kan ook betekenen dat u in de sneeuw lekker gaat langlaufen of met een slee getrokken door honden van de ene hut naar de andere hut getrokken wordt. Ook het Noorderlicht mag niet vergeten worden. Dat is immers een ongekend schouwspel in de lucht die u beslist niet wilt missen. We raden het aan om tussen september en maart op vakantie te gaan als u beslist het Noorderlicht wilt zien. In de lente en de herfst gaat de zon nauwelijks onder en zal het zonlicht dit groenige licht overschaduwen.

We raden een Lapland vakantie in ieder seizoen aan

Tijdens een Lapland vakantie staat vermaak en plezier hoog in het vaandel. Het is immers uw vakantie dus er moet genoeg te beleven zijn. U kunt er natuurlijk voor kiezen om er een chalet te huren waar u met uw gezin kerst viert. Maar als u gaat rondtrekken dan ziet u veel meer. Het is daarom aanbevolen om een groepsreis te maken waar u naast allerlei avonturen ook veel nieuwe mensen leert kennen. Maar een individuele reis met een groep vrienden, uw gezin of uw partner is ook zeker een perfecte keuze!

  • Ga bijvoorbeeld naar de Lofoten waar u heerlijk kunt wandelen en waar zelfs diverse klimwanden zijn voor de echte bergbeklimmer.
  • Of maak een cruise naar Spitsbergen of zelfs helemaal naar IJsland. Een bijzonder eiland zonder bomen maar met werkende geisers.
  • Ook Zweden biedt een magistraal landschap. Bergen afgewisseld door bossen en riviertjes en als groot voordeel dat u in alle natuurparken overal mag komen en zelfs mag overnachten.

Wilt u samen met ons afreizen? Wilt u tijdens uw Lapland vakantie geleid worden door plaatselijke gidsen? Zoekt u naar een no-nonsense reis waar out-of-the-box denken de normaalste zaak van de wereld is? Dan is een Lapland vakantie via ons reisbureau verreweg de meest logische keuze. Reken er maar op dat het niet bij een enkele vakantie zal blijven!

Wat u dan ook wenst tijdens de reis, wij gaan dat voor u regelen

Laat ons vandaag nog weten wat uw wensen zijn, dan kunnen we u deze middag nog een vrijblijvende offerte sturen. Dat betekent dat u nog nergens aan vast zit. U kunt ook bij ons langskomen maar doorgaans zal het contact digitaal plaatsvinden. Mailen en bellen of ons aanspreken via de sociale media, het kan allemaal. Pas als u akkoord gaat zullen we voor u boeken en de bijbehorende activiteiten inplannen. Dan kan de voorpret pas echt beginnen.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk