Een uitstekende vergaderlocatie in Twente

En vergaderlocatie in Twente uitzoeken kan nog een hele klus zijn als u niet uw eigen vergaderruimte wilt gebruiken. U impliceert hier namelijk mee dat u niet in het urbane gedeelte van deze drukke regio in het oosten van Twente op zoek bent naar een vergaderlocatie. Twente kent echter ook een zeer groene kant. Het heeft vele bossen, zeker tegen de grens van Duitsland, staat bekend om zijn uitgestrekte velden en bevat diverse meertjes en vennetjes waar u kunt zwemmen en vissen. Dat maakt deze regio niet alleen een geweldige vakantie- en kampeerplek, maar ook een oord om te trouwen en zelfs om in een relaxte omgeving te vergaderen. Kijkt u daarom eens op debebsel.nl als u eens een ontspannende vergaderlocatie in Twente zoekt. Ons pand bevat vele zalen die allen omgetoverd kunnen worden tot vergaderlocatie. Twente staat bekend om zijn gastvrijheid en daar is Goor zeker een goed voorbeeld van. Naast het feit dat de Bebsel een geweldige plek is in een pittoresk dorp nabij de prachtige natuur van Twente om te trouwen, is het tevens een geweldige en zeer populaire vergaderlocatie. Is Twente of een andere regio in Overijssel, Gelderland, Drenthe of misschien nog wel verder de locatie van uw kantoor? En wilt u eens iets anders doen met uw personeel? Gun hen dan een vergadering op een prachtige plek, ver weg van de normale vergaderplek. Het zal wonderen doen voor de samenwerking van uw team.

Zoekt niet langer naar een vergaderlocatie in Twente

Het gebeurt regelmatig dat uw collega’s tijdens een vergadering op deze vergaderlocatie in Twente met de beste ideeën op de proppen komen. Teambuilding zal dan ook ongetwijfeld bij uw motivatie horen om eens deze vergaderlocatie in Twente uit te kiezen. Brainstormsessies zijn hier aan de orde van de dag. Uiteraard voorzien we u van heerlijke hapjes en staat de koffie en de thee de hele dag voor u klaar. Als u na het vergaderen wilt blijven eten dan is dat geen enkel probleem. En zoals we al eerder zeiden kunt u met uw team tijdens de pauzes genieten van een wandeling of zelfs een fietstocht in deze adembenemende streek in Nederland. Goor en dus ook de Bebsel bevindt zich in het Hof van Twente. We durven wel te beweren dat dit een van de mooiste streken is in het land. Duizenden mensen komen hier per jaar voor hun rust en ontspanning en dat maakt het tevens tot een uitstekende vergaderlocatie in Twente. Het Hof van Twente staat niet voor niets bekend om hun cultureel erfgoed en historische stadjes.

  • Dus neem snel contact met ons op en laat weten hoe groot uw groep is.
  • U kunt ook bij ons langskomen om een geschikte zaal uit te kiezen.
  • En geef al uw wensen aan ons door, dan zorgen we ervoor dat het op de dag zelf allemaal voor u klaarstaat zodat er heel wat originele dingen geboren kunnen worden.

In de pauze kunt u even de natuur inlopen

Geef uw personeel eens een andere omgeving dan de bakstenen muren van hun kantoorruimte. Verlaat de Randstad eens en kies een vergaderlocatie in Twente uit zoals de Bebsel. Er gaat een nieuwe wereld voor u open. Een wereld waar het tempo lager ligt en waar ideeën rijkelijk vloeien. Hebt u nog vragen over de mogelijkheden en wilt u een afspraak maken om langs te komen? Bel ons dan gelijk even op of stuur een e-mail. Onze site biedt u vele afbeeldingen van het pand en de omgeving en ook op Facebook zult u ongetwijfeld erg veel inspiratie kunnen opdoen.

Reageren is niet mogelijk