Gezellige familiedag Overijssel

Op zoek naar een leuke locatie om een familiedag Overijssel te vieren? Op het buitensportterrein van Outdoorunlimited zit je zeker goed. Deze locatie is ook ideaal voor familiedagen, voor iedere familie is er wel een geschikt programma te bedenken. Met je familiedag Overijssel leren kennen is een goede combinatie. De noordoostelijke provincie is een zeer geschikte keuze voor uitstapjes met familie. Er zijn veel leuke plaatsen om te ontdekken en het is een erg mooie omgeving. Dankzij Outdoorunlimited kun je voordelig met je familiedag Overijssel verkennen. Kies bijvoorbeeld voor de volgende locaties:

  • Den Ham (de locatie van het eigen buitenterrein van de onderneming)
  • Hellendoorn
  • Nijverdal
  • Haarle

Wil je het buitensportterrein van Outdoorunlimited ontdekken, dan is Den Ham dus de juiste keuze voor jou. De locatie is van alle gemakken voorzien en biedt bezoekers een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan kruiwagen races, touwtrekken of zelfs sumoworstelen. Maar ook minder actieve activiteiten zijn natuurlijk mogelijk. Jeu D’boules, discogolfen en midgetgolfen zijn allemaal goede opties als toegankelijke activiteit voor de hele familie. Passen hersenkrakers beter bij jouw familieleden? Kies dan bijvoorbeeld het ‘jongens tegen meisjes’ arrangement. Met quizzen en een spannend finalespel strijden de mannen en vrouwen van de familie tegen elkaar.

Geheel verzorgde familiedag Overijssel

Tijdens jouw familiedag Overijssel wil je natuurlijk volop kunnen genieten van elkaars gezelschap en het programma. Daarom kun je bij Outdoorunlimited ook een all-inclusive arrangement laten organiseren. Als je daarvoor kiest, wordt de familiedag Overijssel van begin tot einde helemaal voor je ingepland. Op die manier hoef je zelf nergens meer naar om te kijken en kun je volop genieten. Outdoorunlimited kent de horeca in de omgeving en kan zo lunch en diner voordelig voor je regelen. Ontvangst met koffie en wat lekkers zit natuurlijk bij het programma inbegrepen. De dag wordt volledig voor jou en je familie opgesteld, maar je hebt volledig inzicht in de invulling en je kunt het programma helemaal op maat laten maken. Tijdens het plannen staan de vriendelijke medewerkers je te woord en denken ze graag met je mee over de beste opties voor jouw familieleden. Voor zowel kleine als grote families is er een leuk dagprogramma in te plannen (het terrein biedt plaats voor 25 tot wel 250 personen). Na het ontvangst met de koffie en krentenwegge legt de vriendelijke medewerker de activiteiten duidelijk uit, waarna de gezellige dag kan beginnen. Om het uitje extra uitdagend te maken, wordt de familie in teams verdeeld en strijd je tegen elkaar voor de hoofdprijs.

Uiteenlopende arrangementen voor iedere familie

Alle families zijn weer anders en daarom heeft Outdoorunlimited.nl dan ook een zeer uitgebreid aanbod aan arrangementen. Zin in een feestje voor jouw familiedag Overijssel? Kies dan bijvoorbeeld een casinoavond, een maffia dag of een ander themafeest. Zijn je familieleden juist heel actief? Kies er dan bijvoorbeeld voor om mountainbikes te huren om zo per fiets op je familiedag Overijssel te verkennen. Sinds kort is er ook een schietbaan op het terrein aanwezig, dus voor een spannende en avontuurlijke dag kun je een schietarrangement kiezen. Tijdens deze avontuurlijke dag ga je luchtbuks schieten, handboogschieten, luchtdrukpistool schieten en blaaspijp schieten. Dit is een ideale keus voor een origineel programma dat veel mensen nog nooit gedaan zullen hebben. Zelfs survivallen behoort tot de opties. Kies bijvoorbeeld het ‘expeditie Robinson’ arrangement om een onvergetelijke dag te beleven. Zelfs tijdens de winter kun je terecht in Den Ham voor familiedagen. Denk bijvoorbeeld aan een GPS dropping, GPS spooktocht of zelfs een variant van ‘Wie Is De Mol?’. Neem gerust contact op met een van de medewerkers om jouw dagje uit te plannen.

Reageren is niet mogelijk