Goedkope usb sticks als relatiegeschenk

usbstick-producent - Goedkope usb sticks

Bijna ieder bedrijf zorgt ervoor dat ze relatiegeschenken in huis hebben. De vraag is alleen wat je nu zou kunnen kiezen. Pennen zijn een heel bekende optie, net als schrijfblokjes. Maar goedkope usb sticks zijn ook een goede keus. Wat is immers het belangrijkste als je een relatiegeschenk uitzoekt? Dat is of het een product betreft dat mensen ook daadwerkelijk regelmatig onder ogen krijgen. Als men het na ontvangst in een kast legt en er vervolgens nooit meer naar kijkt, dan heeft het voor uw bedrijf natuurlijk weinig zin om dergelijke geschenken uit te delen. Het voordeel met goedkope usb sticks is dat dit een product is dat iedereen met regelmaat wel gebruikt en op die manier treft het dus doel. Men komt dan regelmatig met jouw bedrijfsnaam in aanraking en dat zorgt ervoor dat zij sneller aan jou zullen denken als ze een product of dienst nodig hebben die jij kunt leveren. Daarnaast is het natuurlijk zo dat je wel reclame wilt maken, maar dat je daar niet teveel geld aan uit wilt geven. Ook dat maakt goedkope usb sticks een goede keus, omdat de prijs hiervoor dus laag ligt. Zo kun je tegen een redelijk budget goede reclame voor je bedrijf maken.

Goedkope usb sticks uitkiezen

Lijkt het jou ook wel iets om gebruik te maken van goedkope usb sticks als relatiegeschenk, dan zijn er een paar zaken die je in overweging moet nemen. De eerste is voor wat voor opslagcapaciteit je kiest. Kies je voor slechts 32 MB, wat genoeg is voor het opslaan van wat tekstdocumenten of een paar foto’s? Of kies je juist voor een heel groot geheugen van maar liefst 256 GB? Hoe groter het geheugen, hoe duurder het product vaak ook is. Maar je wilt natuurlijk ook niet iets weggeven waar men eigenlijk bijna niets aanheeft. Dat is dus zeker iets om te overwegen. Daarnaast is het zo dat goedkope usb sticks in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Kies jij voor een eenvoudig en strak ontwerp, of geef je de voorkeur aan een opvallende vorm? Het voordeel van het laatste is natuurlijk de opvallendheid, maar tegelijkertijd zorgen afwijkende vormen er vaak voor dat de stick breder is en daardoor niet gebruikt kan worden terwijl andere usb-poorten ook in gebruik zijn. Dat is dus weer een duidelijk minpunt. En dan zijn goedkope usb sticks ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Usb Stick Producent kan het leveren

Er is dus genoeg om te kiezen:

  • welke opslagcapaciteit kies je?
  • kies je een strakke of juiste opvallende vorm?
  • welke kleuren hebben jouw voorkeur?

Bij Usb Stick Producent leveren ze een ruime keus aan goedkope usb sticks, waarbij je altijd een variant kunt vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Zij bieden daarnaast veel verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van de goedkope usb sticks. Of je er nu een adres, naam, tekst of logo op wilt laten zetten, dit is bij hen allemaal mogelijk. Je kiest uit hun assortiment gewoon de sticks die bij jouw wensen passen en geeft vervolgens door wat er op gedrukt moet worden. Daarnaast bieden zij jou ook nog de mogelijkheid van een extra service, namelijk het uploaden van wat bestanden op de usb-stick. Je kunt bijvoorbeeld wat bedrijfsinformatie in een document zetten en dit er alvast op laten zetten. Of denk aan het uploaden van een aantal foto’s van jouw bedrijf of producten. Op die manier kun je de ontvanger nog meer informatie over jouw bedrijf geven. Wil jij goedkope usb sticks laten bedrukken en als relatiegeschenk weggeven, dan is Usb Stick Producent de zaak om dit door te laten regelen!

Reageren is niet mogelijk