Huis kopen zonder eigen geld? Het is mogelijk via Lexwonen!

U wilt graag een eigen huis kopen, maar heeft niet of weinig eigen geld? Dat is het in veel gevallen onmogelijk om een huis te kopen. Er is echter een uitzondering. Wij van lexwonen hebben namelijk een mogelijkheid voor u, waarmee het wél mogelijk wordt om een huis te kopen zonder eigen geld! Op basis van uw wensen vinden wij een huis dat goed overeenkomt. Bent u benieuwd hoe wij ter werk gaan en wat de mogelijkheden zijn voor u? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze website veer meer informatie. 

Huis kopen zonder eigen geld

Het is tegenwoordig al moeilijk genoeg om een huis te kopen, laat staan dat het eigen geld een factor is. Huizen worden snel of juist helemaal niet verkocht en makelaarskosten lopen flink op. Het hebben van eigen geld zorgt ervoor dat er net wat meer mogelijk is, maar kost al gauw tienduizenden euro’s. Het is echter bij ons van lexwonen wél mogelijk om een huis op deze wijze te kopen. Met onze jarenlange ervaring staan wij u graag bij om dit mogelijk te maken. Het proces start bij een uitgebreide inventarisatie. Vervolgens zal de voortgang stap voor stap worden doorlopen en mocht het uiteindelijk toch niet mogelijk blijken te zijn? Dan hoeft u ons niets te vergoeden voor onze diensten. De inventarisatie wordt uitgevoerd, zodat wij exact weten in welke situatie het mogelijk is voor u om een huis te kopen zonder eigen geld. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste voorwaarden. Besparing op de eigen kosten is enkel mogelijk wanneer:

– De marktwaarde van de woning bekend is (niet de vraagprijs);
– U een bod uitbrengt onder deze marktwaarde;
– Het bod geaccepteerd wordt en het financieringsvoorbehoud in de koopakte wordt vermeld ter hoogte van het bod, inclusief de bijkomende kosten.

Het vaststellen van de marktwaarde wordt gedaan door een onafhankelijke taxateur. In de tussentijd volgt er een onderzoek naar de marktwaarde van vergelijkbare huizen uit de omgeving. Zodra deze gegevens bekend zijn, kan een bod worden uitgebracht onder de marktwaarde. Het is wel van belang om altijd ontbindende voorwaarden te vermelden bij het uitbrengen van een bod. Hierbij staat lexwonen u graag terzijde.

lexwonen strategie huis kopen

Begin 2019 hebben wij van lexwonen onze koopstrategie grondig vernieuwd. Tegenwoordig worden huizen namelijk binnen soms zelfs enkele minuten verkocht. Het is daarom belangrijk om de juiste documenten tijdig in orde te hebben. Hierdoor wordt het koopproces niet onnodig tegengehouden en is er meer kans op een succesvolle aankoop. De juiste volgorde van documenten verzamelen is als volgt:

1. Maak een hypotheekberekening op onze website

2. Vraag de BKR documenten aan via onze website

3. Breng het bod uit, zoals besproken met ons

4. Stuur uw werkgeversverklaring en salarisstrook door naar ons

Door strikt deze volgorde te volgen en meteen tot de volgende actie over te gaan als wij u dit laten weten, heeft u tot wel 50% meer kans om eigenaar te worden van uw droomhuis! Als u actief betrokken bent bij het koopproces, staan wij ook zeven dag per week tot wel zestien uur per dag voor u klaar om de koop van uw huis zonder eigen geld te bewerkstelligen! Dat is wat ons uniek maakt en waar wij graag naartoe werken.

Voordelen huis kopen zonder eigen geld lexwonen:

  • Bespaar geld op uw eigen inbreng
  • Vakkundig advies en ondersteuning
  • Geen koop, geen betaling
  • Ruime openingstijden
  • Unieke koopstrategie voor 50% meer kans van slagen

Waardebepaling, aankoopstrategie, ontbindende voorwaarden en de juiste bank staat gelijk aan een huis kopen zonder eigen geld. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op: lexwonen.nl.

Reageren is niet mogelijk