Hulp van een architect in Rotterdam

Mijn vriendin en ik zijn allebei geboren in Rotterdam, maar we woonden de laatste jaren in Leiden voor mijn vriendin haar werk. Mijn vriendin had een goede functie en een veeleisende baan in Leiden bij een groot bedrijf. Ze maakte vaak erg lange dagen, waardoor het voor ons beter was om in Leiden te wonen. Hoewel Leiden niet zo ver is van Rotterdam met de trein, zag ze het niet zitten om elke keer heen en weer te reizen. Ze heeft dat een paar maanden gedaan, maar vond dat niet fijn. Het kwam regelmatig voor dat ze tot laat in de avond moest werken en dan was het lastig om vervoer terug te vinden. In Leiden woonden we in een mooi huis in een leuke buurt, maar bijna onze hele familie en al onze vrienden wonen in Rotterdam. Het liefste wilden we uiteindelijk weer terug naar Rotterdam. Helaas was mijn vriendin een half jaar geleden in een ernstig auto ongeluk, waardoor ze nu niet meer kan lopen en in een rolstoel zit. Met veel geluk en geduld zal ze uiteindelijk weer een beetje kunnen lopen, maar de dokters zeggen dat het nooit meer hetzelfde kan worden. Ze zit nu in de ziektewet en het herstel zal erg lang duren. Haar oude werk kan ze niet meer doen en we weten niet hoe de toekomst eruit ziet. Het leek ons het beste om weer terug te verhuizen naar Rotterdam, want in moeilijke tijden is het beter om dicht bij vrienden en familie te zijn. We wilden hierom een huis kopen dat geschikt is voor mijn vriendin, maar dat konden we niet vinden. Gelukkig konden we wel een kavel kopen, zodat we een architect in Rotterdam een geschikt huis konden laten ontwerpen.  

Spindler design to build is onze architect in Rotterdam

We wilden graag een architect in Rotterdam die ons kon helpen met onze speciale wensen. We wilden de benedenverdieping geschikt maken voor mijn vriendin om te leven. We wilden de badkamer en slaapkamer beneden, zodat mijn vriendin geen trappen hoeft te lopen. Daarnaast moet de architect in Rotterdam het huis zo ontwerpen, dat alles bereikbaar is vanuit een rolstoel. Niet veel architecten in Rotterdam hebben daar ervaring mee, daarom wilden we graag veel contact hebben tijdens het ontwerp. We kwamen via designtobuild.nl uit bij Spindler design to build. We hadden een aantal goede gesprekken met deze architect en hadden het idee, dat hij precies begreep wat wij wilden. De architect kwam zelf met veel goede ideeën en hield rekening met al onze voorstellen. We hadden al snel door dat Spindler design to build onze architect in Rotterdam zou worden. Naast het ontwerpen van het huis, gaven ze ook aan dat ze konden helpen met het bouwproject. Ze konden alles voor ons regelen, van ontwerp tot oplevering. Dit leek ons een goed idee.

Een goed ontwerp

We zijn erg blij met het ontwerp van Spindler design to build. De architect in Rotterdam heeft er voor gezorgd dat alles in het huis goed bereikbaar wordt voor mijn vriendin, dit was geen gemakkelijke opgaven. Nu het ontwerp klaar is regelen ze alle vergunningen met de gemeente, zodat hierna de bouw kan beginnen. Ze hebben alles goed voorbereid, zodat de bouw snel kan starten. Wij kunnen Spindler design to build aanraden als architect in Rotterdam

  • Er werd rekening gehouden met al onze wensen in het ontwerp
  • De gesprekken tijdens het ontwerp waren erg fijn en de architect had veel goede ideeën
  • Ze verzorgen alle papieren en regelen de bouw, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken

Reageren is niet mogelijk