Nooit meer te laat dankzij de service van een Delft taxi

In Nederland hechten we vaak best wel veel waarde aan punctualiteit. We houden er niet van om te laat te komen en we nemen het anderen ook niet in dank af als ze te laat zijn. Dat is inherent aan onze enigszins gehaaste cultuur. Als je op de Nederlandse Antillen bent, dan is het volstrekt normaal om een kwartier of langer te laat te komen. Dat is daar ook geen kwestie van te laat komen, want de afgesproken tijd is veel meer een suggestie. Als je afspreekt om elkaar om 2 uur te ontmoeten, dan betekent dat zoiets als ‘in de buurt van 2 uur’. Dat kan dus best om half 3 zijn. En dat is daar ook helemaal niet erg, want de cultuur is daar veel minder gehaast. Als je naar Aruba op vakantie gaat en na 3 weken weer terugkomt, dan moet je weer helemaal wennen aan de snelheid van het leven in Nederland. Maar als je dus wel in Nederland bent, dan wil je overal op tijd aanwezig zijn. Dat moet ook, want men wacht vaak niet op je. Dus qua vervoer doe je er goed aan om te vertrouwen op een Delft taxi van Cityway. Het openbaar vervoer is vaak niet al te betrouwbaar. Als je bijvoorbeeld naar het vliegveld moet, dan kun je daar met de trein naar toe. Maar als de trein midden in een weiland besluit om pech te hebben, dan kun je daar weinig aan doen. Je kunt ook niet uitstappen en een andere trein zoeken. Tevens kun je het laatste stukje niet lopen, dus pech met de trein is het meest frustrerend als je vlak bij het vliegveld bent. Het gebeurt niet heel vaak, maar toch vaak genoeg. Seinstoringen komen geregeld voor en uiteraard vaak op het moment dat jij net op tijd op het vliegveld moet zijn. Een Delft taxi is wat dat betreft veel betrouwbaarder. Deze zou eventueel ook met pech te kampen kunnen krijgen, maar als dat zou gebeuren, dan zou de chauffeur snel een andere taxi bellen die jou naar je eindbestemming brengt. Je kan dan ook gemakkelijk uitstappen en zelf verder reizen als dat nodig zou zijn. Maar dat is zelden aan de orde en gebeurt alleen in enkele uitzonderingsgevallen. In de regel kun je prima op de Delft taxi en de chauffeur van de Delft taxi vertrouwen. Dat is wel zo prettig, want dat maakt op tijd komen direct een stuk makkelijker. Tevens is een chauffeur bekend met de omgeving en deze weet dan ook precies hoe lang het duurt om van de ene naar de andere locatie te reizen. Hij of zij houdt hierbij ook rekening met de spits en dus kun je je reis heel scherp afstemmen. 

Reserveer een Delft taxi via de website van delft.taxi

Als je een Delft taxi nodig hebt, dan kun je deze gemakkelijk reserveren via het telefoonnummer dat je op de site van delft.taxi vindt. Je kunt dan een taxi reserveren voor een later moment of meteen eentje bestellen voor dat moment zelf. 

Een paar voordelen op een rij

Naast de genoemde voordelen van een Delft taxi in het algemeen, profiteer je ook van de volgende specifieke voordelen van Cityway Taxi Delft: 

  • Goedkoop
  • Veilig 
  • Betalen met iDEAL

https://delft.taxi/

Reageren is niet mogelijk