Op de goedkoopste manier een strandbal bedrukken

Ben jij op dit moment bezig met het ontwikkelen van je promotiemateriaal voor de zomer? Kom dan snel naar de website van de Promoboer. De mogelijkheden die je hier vindt op dat gebied zijn bijna eindeloos en je vindt er dus zeker iets dat voor jouw bedrijf zal werken. Kies bijvoorbeeld voor een strandbal bedrukken met jouw bedrijfslogo of een speciale actie die je wilt promoten. Reclame maken voor je bedrijf wil je uiteraard zo goedkoop en efficiƫnt mogelijk doen. Veel online opties die je op dit gebied hebt zijn nagenoeg gratis, of in ieder geval heel erg goedkoop in de meeste gevallen, dus dat is een hele goede mogelijkheid om gebruik van te maken. Maar hoe krijg je mensen naar je website? Hiervoor komt offline promotiemateriaal om de hoek kijken. Je kunt natuurlijk kiezen voor simpele flyers en posters, maar veel mensen gooien deze direct weg en uiteindelijk kost dit je vaak meer geld dan wanneer je voor iets originelers kiest, een strandbal bedrukken bijvoorbeeld.

  • Populairste formaat van 40 cm
  • Kleine strandballen
  • Grote strandballen
  • Opblaasbare 3d objecten

Bij de Promoboer hebben ze inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van promotiemateriaal. Zij weten waar jij als bedrijf naar op zoek bent en ook waar jouw klanten weer naar op zoek zijn. Je kunt hier niet alleen uiteenlopende soorten producten van je logo voorzien, het is ook mogelijk om per product verschillende keuzes te maken. Met een strandbal bedrukken heb je dan ook een behoorlijk aantal opties waar je voor kunt gaan.

Kiezen voor de leukste strandbal bedrukken

Een strandbal bedrukken is natuurlijk de ideale optie voor je promotiemateriaal voor de zomer. Mensen gaan naar het strand in deze periode en zoeken dan een manier om zich te vermaken en laat een strandbal daar nu een hele goede mogelijkheid voor zijn. Daarnaast is het de manier om gezien te worden als bedrijf. Andere mensen zal het natuurlijk opvallen dat er gespeeld wordt met de strandbal en daarmee is het logo van jouw bedrijf ineens voor heel veel mensen te zien. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt over het ontwerp van de bal. Kies voor een opvallende kleur, maar eentje die ook bij je logo past. Daarnaast moet het bedrijfslogo of de actie die je promoot uiteraard goed zichtbaar zijn. Kies voor een groot genoeg lettertype en een duidelijk contrast tussen de verschillende kleuren die je hiervoor gebruikt. Met een strandbal bedrukken is het ook belangrijk om te bekijken of alleen het drukken van je logo wel voldoende is. Vertelt jouw bedrijfslogo direct waar jouw bedrijf voor staat en wat je voor mensen kan betekenen? Welke diensten bied je aan of welke producten verkoop je? Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken, zorg er dus voor dat je dit duidelijk is.

De kosten van de strandbal bedrukken

Nu je het ontwerp van de strandbal in de smiezen hebt, is het tijd om je bestelling te gaan plaatsen. Gelukkig is dat zeer eenvoudig bij de Promoboer.nl. Je kunt er uiteraard voor kiezen om van tevoren een offerte aan te vragen, dan weet je met welke prijzen je rekening moet houden. Maar het is uiteraard mogelijk om dit direct via de website te bestellen. De strandbal bedrukken kan in verschillende formaten en je kunt dus zelfs voor een 3d object gaan! Kies het formaat dat het beste bij jou en je budget past. De meeste bedrijven kiezen voor de standaard maat van 40 cm. Kies de kleur en het ontwerp dat je op de strandbal bedrukken wilt en je bent klaar.

Reageren is niet mogelijk