Op zoek naar een goede schoonmaak in Hengelo?

Ben jij op zoek naar een goede en betrouwbare schoonmaak in Hengelo? Dan is Reerink precies wat jij zoekt! Reerink is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het schoonmaak vak en staat voor goed, betrouwbaar en ervaren. Of je nou op zoek bent naar een schoonmaak in Hengelo voor je eigen woning, voor je bedrijfspand of voor je kantoor, vanwege de ruime ervaring van Reerink beschikken zij over alle facetten die nodig zijn om de desbetreffende ruimte weer te laten stralen als nooit tevoren. Je kunt hier voor alles wat met schoonmaken te maken heeft terecht. Geen klus is te gek! 

Ik was zelf ooit ook op zoek naar een nieuwe schoonmaak in Hengelo en ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een schoonmaak te vinden waar je volledig op kunt vertrouwen. Toen werd mij aangeraden om eens contact op te nemen met Reerink. Nu maak ik al jaren gebruik van de diensten van Reerink. Doordat het een algemeen bekend familiebedrijfje is in omgeving Hengelo met een goede naam kon ik erop vertrouwen het schoonmaken volledig aan hun over te laten. 

Mocht jij nou ook op zoek zijn naar een schoonmaak in Hengelo, lees dan vooral verder! In dit artikel zal ik namelijk meer vertellen over de diensten die Reerink zoal levert. 

Voor welke schoonmaak klussen kan ik bij Reerink terecht?

Reerinkschoonmaak.nl in Hengelo die van alle markten thuis is: van algemene schoonmaak tot industrieel onderhoud en van glazenbewassing tot vloeronderhoud. Kortom: voor welke schoonmaak klus dan ook, je kunt altijd terecht bij Reerink!

Om wat specifieker te zijn, dit zijn de schoonmaak diensten die Reerink onder andere aanbiedt:

  • Huishoudelijke hulp – Naast grote klussen kun je Reerink gewoon inhuren om een uurtje te komen poetsen. Dit is een uitkomst wanneer het je zelf even niet lukt om schoon te maken, maar je niet een contract voor een bepaalde tijd wilt aangaan. Jouw huis is in een uur weer spik en span!
  • Professionele schoonmaak van panden – Ook voor grote klussen draait Reerink zijn hand niet om. Wanneer de eigenaar van een pand komt te overlijden of plotseling moet verhuizen dan kan Reerink ervoor zorgen dat het pand volledig ontruimd wordt en daarna weer helemaal schoon wordt geleverd. Ook de buitenkant van een pand kun je door Reerink laten reinigen (denk aan gevels, terrassen en bestrating).
  • Glasbewassing – De goed opgeleide glazenwassers van Reerink werken op een veilige manier, maar zijn tegelijkertijd snel en efficiĆ«nt. Door gebruik te maken van een glazenwasser van Reerink blijft jouw pand er stralend en goed verzorgd uit zien!

Zoals ik al zei: deze schoonmaak in Hengelo is van alle markten thuis. 

De beste schoonmaak in Hengelo!

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van deze schoonmaak in Hengelo dan kies je voor afgestemd maatwerk. Er wordt gekeken naar jouw situatie en door middel van een quick scan kan er worden ingeschat hoeveel uren en/of dagen de schoonmaak klus in beslag zal nemen. Op basis hiervan wordt er een prijs opgesteld. Je kunt van deze schoonmaak in Hengelo door hun persoonlijke aanpak dan ook alleen het beste verwachten!

Reageren is niet mogelijk