Op zoek naar probleemloze PIM software?

Er kunnen een heel aantal problemen voorkomen met de management van productinformatie. Als het misgaat, kan dit dan ook voor veel verschillende problemen zorgen die de klant en de medewerker niet prettig zullen vinden. Om dus vooral de klanten tevreden te houden, maar ook de medewerker in de winkel, is het belangrijk om een goede product information management software te gebruiken binnen het bedrijf. Wanneer dit een goede software is, zal er veel tijd worden bespaard door het voorkomen van allerlei kleine problemen. Een bedrijf dat een goede, efficiënte product management software, of pim software, levert, is novulo. Deze software is zeer flexibel en groeit mee met de markt.

PIM software: wat is het en wat zijn veelvoorkomende problemen?

De product management software, dat ook wel de afkorting pim software heeft, is een systeem dat alleen draait om het managen van de informatie over de producten. Dit soort informatie moet altijd beschikbaar zijn en is essentieel om de verkoop van producten goed te laten verlopen. Vaak worden producten bewaard in afzonderlijke systemen. Denk hierbij aan een magazijnsysteem of een boekhoudpakket, maar pim software zou hier juist verandering in moeten brengen. De software moet ervoor zorgen dat alle informatie over alle producten toegankelijk is vanuit een enkele plek. Ook moet de software ervoor zorgen dat er koppelingen zijn tussen de juiste kanalen voor soepel verloop van informatiestromen. Bij de juiste pim software hoeven alle gegevens van de producten niet meer dan een enkele keer worden ingevoerd. 

Wanneer de product management software niet goed verloopt, zullen er echter problemen voordoen. Zo is het een heel karwei om de producteigenschappen van alle producten te synchroniseren. Als de software dat wordt gebruikt ook niet om kan gaan met de historische orderdata, dan kunnen er simpelweg geen geautomatiseerde aanbevelingen te doen aan klanten in de webshop. Op deze manier kan er veel winst worden misgelopen. Ook worden de product management system vaak gebrekkig gekoppeld aan de e-commerce software waardoor de online webshop en de fysieke winkel niet altijd gesynchroniseerd zijn. 

De PIM software van novulo

novulo biedt een eenvoudige oplossing aan voor alle problemen die voorkomen met de pim software in hun eigen software. Deze software heeft verschillende functionaliteiten die efficiënt en voordeliger kunnen zijn. Om deze duidelijk over te laten komen is daarom een lijst gemaakt van deze functionaliteiten.

  • Een van de functionaliteiten van de pim software van novulo is dat er een applicatie beschikbaar is wat een meertalige inrichting mogelijk maakt. Is dit niet nodig? Dan is dat ook geen probleem.
  • novulo biedt een enkele plek aan waar alle informatie in geïntegreerd en waar de informatie makkelijk te zien is. 
  • Met deze software wordt het makkelijker gemaakt om de productinformatie te distribueren naar elk verkoopkanaal met een export enige.
  • Nieuwe productinformatie is erg makkelijk toe te voegen met de pim software van novulo . Ook kan de informatie eenvoudig worden bewerkt en verwijderd. Daarnaast kunnen ook verplichte kenmerken die moeten worden ingevuld worden ingesteld. 

Dus, op zoek naar een goede, kwalitatieve en probleemloze pim software? Dan is de geïntegreerde software van novulo zeker wel een kijkje waard!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk