Op zoek naar schoolcadeautjes?

Heb je voor een evenement of wat anders leuke schoolcadeautjes nodig? Bij speelgoedfamilie.nl vind je een heel groot aanbod! Ben je bijvoorbeeld docent, juf of meester? Dan zijn er veel momenten in het schooljaar dat de kinderen een presentje ontvangen. Vaak is dat aan jou. Is na al die jaren je inspiratie een beetje zoek? Dat is niet gek en ook helemaal niet erg. Speelgoed & Familie heeft er namelijk de juiste oplossing voor. Op hun website vindt je tal van leuke schoolcadeautjes. Ideaal, nu hoef je zelf niets meer te bedenken. Alle aangeboden cadeautjes zijn creatief. Dit schijnt erg belangrijk te zijn in het onderwijs! Zelf ben ik juf van groep 3. Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om met leuke, bruikbare én unieke schoolcadeautjes te komen. De kinderen zijn er bijna altijd wel gek op. Die raken al razend enthousiast van het idee dat ze iets krijgen. Toch is het vaak belangrijk dat ook de directie tevreden is met mijn keuze. Ik zal in dit artikel uitleggen hoe dat precies werkt en hoe Speelgoed & Familie mij daar bij heeft geholpen.

Schoolcadeautjes kopen is een behoorlijke klus

Het kopen van schoolcadeautjes voor leerlingen kan soms lastig zijn. Er zijn namelijk veel zaken waar je als juffrouw of meester rekening mee dient te houden. Soms wordt er een bedrag vanuit school beschikbaar gesteld voor de presentjes. Dit is vaak het geval als het gaat om een nationale feestdag of een ander groot evenement. Een goed voorbeeld hiervan is Sinterklaas. Bij ons op school wordt hier erg veel op uit gedaan. Niet alleen worden de kinderen verwend met van allerlei lekkers zoals pepernoten en schuimpjes. Ook krijgt iedereen een schoolcadeautje. Voorheen beperkte ik me tot een cadeautje voor alle jongens en een ander cadeautje voor alle meiden. Inmiddels zijn er zo veel dingen veranderd waardoor zelfs deze verdeling niet meer van deze tijd is. Hoe zit het met de stoere meiden die helemaal niet houden van een ketting?  Daar ga je al. Dit maakt dan ook dat ik er voor heb gekozen om de kinderen allemaal hetzelfde cadeautje te geven. Of het nou een jongen of een meisje is. Ik heb dit idee voorgelegd aan het Management Team. Gelukkig stonden zij direct achter mijn idee. Er werd €1 per kind beschikbaar gesteld. Ik moest dus op zoek naar kleine schoolcadeautjes. Deze heb ik kunnen vinden op de website van Speelgoed & Familie. Hier worden heel veel verschillende schoolcadeautjes verkocht.

Een cadeautje voor groep 3

Leuke schoolcadeautjes uitzoeken bij Speelgoed & Familie is zo gedaan. Op de hoofdpagina trof ik een sleutelhanger aan. Dit is natuurlijk leuk voor zowel de jongens als de meisjes. Daarnaast  is het ook nog eens super handig. De sleutelhanger kost slechts €0,35 per stuk. De sleutelhanger is een wereldbol. Erg toepasselijk, omdat de kinderen net een klein beetje te maken krijgen met topografie. Om de volgende redenen zou ik jullie aanraden om jullie schoolcadeautjes te kopen bij Speelgoed & Familie:

  • Voordelig
  • Unieke cadeautjes
  • Goede klantenservice
  • Snelle levering
  • Duidelijke website
  • Lage verzendkosten
  • Kwalitatief goed speelgoed

Reageren is niet mogelijk