Pasfoto in Oud Beijerland laten maken

Afgelopen zomer ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar Marokko. We moesten hiervoor allemaal een geldig paspoort hebben. Ik was in de veronderstelling dat mijn paspoort nog geldig was, maar op aandringen van mijn vrouw controleerde ik dat en bleek het paspoort verlopen te zijn! Ik moest dus snel een nieuw paspoort aanvragen bij onze gemeente, de gemeente Hoeksche Waard. Omdat we in Oud Beijerland wonen wilde ik eigenlijk een pasfoto in Oud Beijerland laten maken. Ik ben op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden om een pasfoto in Oud Beijerland te laten maken, en kwam uit bij de Primera bij ons op de hoek. Ik wist helemaal niet dat je hier ook pasfoto’s kon laten maken. Bij Primera Jos van Andel kon ik direct terecht en zijn pasfoto’s gemaakt die ik kon gebruiken voor mijn paspoort. Ik ben er direct mee naar de gemeente gegaan en heb via een spoedprocedure mijn paspoort aangevraagd. Dat is in veel gemeenten in Nederland mogelijk. Zo konden we gelukkig toch nog met zijn allen op reis. Ook interesse in een pasfoto in Oud Beijerland laten maken? Ook kun je terecht bij Primera Jos van Andel. Het adres en contactgegevens van deze zaak vind je op de website, via https://primera-josvanandel.nl/pasfoto-oud-beijerland/. Als je niet zeker weet of de zaak open is kun je hier bijvoorbeeld openingstijden vinden of de winkel bellen om te vragen of zij het product hebben dat jij zoekt.

Pasfoto in Oud Beijerland direct klaar

Voor mij was het natuurlijk belangrijk dat de pasfoto direct klaar was, anders was ik naar een andere zaak gegaan voor een pasfoto in Oud Beijerland. Gelukkig kon ik de Primera Jos van Andel bellen en zij verzekerden me dat de pasfoto’s direct klaar zouden zijn. Ze weten hier ook precies aan welke voorwaarden de foto moet voldoen. Er zijn immers sinds enkele jaren geleden, strengere regels geïntroduceerd voor pasfoto’s. Zo moeten foto’s voor op officiële documenten voldoen aan de volgende eisen:

  • Oren moeten zichtbaar zijn
  • Persoon op de foto mag niet lachen
  • Pasfoto moet in kleur
  • Pasfoto moet bepaalde afmetingen hebben

Als de pasfoto niet voldoet moet je opnieuw foto’s laten maken. Dat is onhandig en duur, dus ik wilde wel zeker weten dat ik in één keer door kon met mijn pasfoto uit Oud Beijerland. Gelukkig kon ik bij de gemeente met mijn foto’s direct een paspoort aanvragen. Ik kan niet aanraden daar lang mee te wachten, want de meeste gemeenten rekenen hoge bedragen voor een spoedprocedure. Mijn paspoort met pasfoto uit Oud Beijerland is nu tien jaar geldig, maar de volgende keer zal ik zeker op tijd kijken naar het verlengen. Dan hoef ik niet zoveel te betalen als ik nu heb gedaan, en heb ik ook niet zoveel stress over mijn vakantie.

Handige winkel

De Primera bij ons op de hoek is niet alleen handig voor het laten maken van een pasfoto in Oud Beijerland. Je kunt hier ook kranten, ansichtkaarten, rookwaren en krasloten kopen. De Primera is een handige winkel om in de buurt te hebben. Ik kan er ook postzegels halen en post op de bus doen. Dat deed ik allemaal al, maar ik wist niet dat ik hier ook terecht kon voor een pasfoto. Iedereen die in gemeente Hoeksche Waard of in de omgeving van Oud Beijerland eens een boodschap moet doen, of een pasfoto moet laten maken, kan hier langsgaan. Dat hoeft niet eens op afspraak. Via primera-josvanandel.nl kun je meer lezen over alle diensten die bij deze Primera aangeboden worden.

Reageren is niet mogelijk