Personeelsfeest in Twente organiseren?

Bijna ieder bedrijf organiseert wel eens een personeelsfeestje. Het is soms lastig om iets te bedenken en er is vaak heel veel keus. ‘t Twents Kwartiertje neemt je taak uit handen als je een personeelsfeest in Twente zoekt.

Inspiratie personeelsfeest Twente

Er zijn heel veel activiteiten die je kunt uitkiezen op het gebied van bedrijfsuitjes. De meesten zijn vrij standaard maar je kunt ook een keer kiezen voor iets heel anders. Voorbeelden van een personeelsfeest in Twente zijn:

  • Mexicaanse dag
  • Ik hou van Holland 
  • Solex-tocht

Themafeest Mexicaans

een themafeest dat helemaal op zijn Mexicaans is. In het Mexicaanse cafe gaan jullie spelletjes doen en daarna lekker borrelen. Onder het genot van een drankje kun je ervoor kiezen om ook nog te gaan barbecuen of een lekker buffet op tafel te zetten. Geheel in Mexicaanse stijl. 

Themafeest “Ik hou van Holland”

Maar zijn jullie allemaal spelletjes fanaten? Dan is bijvoorbeeld de “Ik hou van Holland” thema-avond ook een uitgelezen kans om punten te scoren bij je collega’s. De teams doen net zoals de tv-show de bekende spelletjes en ook hier is hilariteit gegarandeerd. 

Solex-tocht

Toch liever naar buiten? Kies dan voor een Solex-tocht. Erg leuk om met zijn allen te toeren door leuke plaatsjes in de buurt met de wind in je haren. Hierbij kan ook na afloop een lekkere barbecue georganiseerd worden maar ook een buffet is mogelijk. Deze activiteit is echt een typisch voorbeeld van een personeelsfeest in Twente. 

Gezelligheid dus gegarandeerd als je gaat voor een personeelsfeest in Twente bij ‘t Twents Kwartiertje. 

De kosten van een personeelsfeest

De meeste personeelsfeesten kosten geld. Vaak is er een bepaald budget voor een bedrijfsuitje en omdat de kosten snel kunnen oplopen houden wij hier rekening mee. Wij bieden all-inclusive arrangementen aan zodat je een activiteit boekt inclusief drank en eten. Maar ook zonder eten kan worden geregeld. Je kunt dus een gezellige activiteit doen en daarna heerlijk bij ons drinken en eten.  Wij geven vooraf een offerte zodat Je precies weet welke kosten er zijn en wat u kunt verwachten. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Vanaf 15 personen kunt u al een personeelsfeest in Twente bij ons boeken.

‘t Twents Kwartiertje

Wij organiseren bij TwentsKwartiertje.nl uiteenlopende feesten. Deze thema-feesten zijn geschikt voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten maar ook voor een personeelsfeest. Denk aan een Holland casino avond of een foute party. Voor iedereen is er wel een geschikt feest te vinden. Wij beschikken over drie zalen waarbij een overdekt terras zit. In deze feestzalen vinden de activiteiten en eten en en drinken plaats. Maar ook hebben wij nog een speelhal waar diverse games kunnen worden gespeeld. De mogelijkheden zijn dus eindeloos en super leuk! Wij zitten met onze feestlocatie op een toegankelijke plek in Weerselo. Wanneer je dus kiest voor een solex-tocht of toeren in tuktuks kun je gemakkelijk naar verschillende plaatsjes rijden. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen voor een personeelsfeest in Twente door het contactformulier in te vullen maar via de mail mag natuurlijk ook. Heb je toch nog extra wensen of speciale verzoeken dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door en staan klaar om samen met jou een geweldig personeelsfeest in Twente te organiseren die het bedrijf nooit meer vergeet. 

Reageren is niet mogelijk