Persoonlijk financieel advieskantoor

Er zijn talloze advieskantoren in Nederland. Vele van hen kunnen u uitstekend helpen met uw administratie. Toch hebben ze allemaal een ding gemeen: ze werken voor u, niet met u. Bij Finovion proberen we deze barrière tussen klant en bureau te doorbreken. Ons financieel advieskantoor houdt u op de hoogte. Wij vertellen u precies waar we mee bezig zijn. Zo snapt u binnen een paar minuten wat wij toevoegingen aan uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor onder meer uw boekhouding, factuurherkenning, salarisadministratie, belastingaangifte en de jaarrekening. Waarom kiest u voor Finovion?

  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Overal in Nederland actief
  • Duidelijke uitleg
  • Eigen programma’s behouden

Ons financieel advieskantoor regelt een persoonlijk aanspreekpunt wat betreft uw financiën. Wij zorgen uiteraard dat alles aan het eind van het jaar keurig geregeld is, maar laten u niet in het ongewisse. Als u vragen heeft, is er altijd iemand beschikbaar om met u te praten: uw persoonlijke adviseur. Deze adviseur is bekend met uw situatie en weet hoe de vork in de steel zit. Bij ons krijgt u dus altijd een duidelijk overzicht van uw eigen situatie. Ten tweede is ons financieel advieskantoor in heel Nederland actief. Het maakt dus niet uit waar uw bedrijf zich bevindt, we kunnen u altijd helpen. We hebben kantoren in het noorden van het land, zoals Groningen en Heerenveen, maar werken net zo goed in Eindhoven en Rotterdam. U kunt daarom altijd bij ons terecht. Veel adviesbureaus praten wel met u, maar vertellen u niet wat u wilt weten. Niet bij ons! Wij gaan rustig met u in gesprek en proberen al uw persoonlijke vragen zo concreet mogelijk te beantwoorden. Dit kan gaan over administratie, maar ook over onze eigen werkzaamheden binnen uw bedrijf. Tot slot kunt u in veel gevallen uw eigen administratie intact houden. Ons financieel advieskantoor schikt zich naar de programma’s waar u mee werkt. Indien nodig importeren we de data kosteloos in onze eigen systemen. U hoeft dus niets aan te passen, wij schikken ons naar uw situatie.

Tarief van ons financieel advieskantoor

Het tarief van een financieel advieskantoor is vaak niet duidelijk. Aan het eind van de rit is het dus maar de vraag hoeveel u daadwerkelijk schuldig bent. Wij doen dit anders en proberen u vooraf duidelijk te informeren over de kosten die wij maken. Op de website van Finovion vindt u een handige prijsindicator. Wanneer u deze invult, krijgt u direct een persoonlijke offerte. Eerst kiest u de sector waarin uw bedrijf actief is. Vervolgens selecteert u een rechtsvorm. Daarna geeft u aan hoeveel facturen u jaarlijks opmaakt. Het gaat hier om zowel inkoop- als verkoopfacturen. Tot slot kiest u een van de pakketten van ons financieel advieskantoor. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een maand- of een kwartaalupdate. Wanneer u alle gegevens hebt ingevuld is het tarief berekend en de offerte opgemaakt. We sturen deze offerte graag door naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over deze prijsindicatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice probeert uw vragen zo helder mogelijk te beantwoorden.

Ervaringen van klanten

Ons financieel advieskantoor heeft al honderden klanten geholpen. Velen van hen zijn zeer enthousiast. Op onze website vindt u tientallen reacties van tevreden klanten. Zij vertellen u graag over hun ervaringen met onze dienstverlening. Lees hun reacties eens door en oordeel zelf! Bent u klaar met grote adviesbureaus die u niet serieus nemen? Wilt u begrijpen wat een financieel advieskantoor doet, in plaats van het proces simpelweg ondergaan? Surf naar https://www.finovion.nl/ en maak een vrijblijvende afspraak. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

Reageren is niet mogelijk