Relatiegeschenken

Iedereen houdt ervan cadeautjes te ontvangen. Zeker als ze dagelijks te gebruiken zijn en voorzien zijn van een uniek ontwerp. Bij Drukwerkdeal zijn uiteenlopende relatiegeschenken te bestellen die bedrukt kunnen worden met de naam, tekst, logo of ontwerp die past bij de gelegenheid. Dankzij de vooruitstrevende druktechnieken kunnen steeds meer materialen bedrukt worden. Er zijn diverse artikelen om een goede indruk te maken en om steeds weer origineel te zijn als het weer tijd is om geschenken uit te delen. Kijk daarom goed de categorie Relatiegeschenken door op Drukwerkdeal.nl. Gelukkig is alles goed en overzichtelijk ingedeeld op de website, zodat het voor ondernemers makkelijk is om een nieuw product te vinden om weg te geven. Indien nodig geef je meerdere artikelen weg, denk daarbij aan de bekende en geliefde goodiebag. Iets waar je zeker een goede indruk maakt. Komt er binnenkort een groot evenement aan voor jouw organisatie en wil je mensen een aandenken meegeven? Bekijk dan welke relatiegeschenken aansluiten bij het thema of de huidige omstandigheden die gepaard gaan met het evenement. Zorg er daarnaast voor dat jij het ontwerp gereed hebt, om daarmee het product te laten bedrukken. Alles is makkelijk te selecteren en door te geven op Drukwerkdeal.nl

Bestel jouw relatiegeschenken

Iedere gelegenheid vraagt weer om zijn eigen relatiegeschenken. Drukwerkdeal heeft een aantal producten verbonden aan thema’s. Denk daarbij aan Eten & Drinken en Eindejaargeschenken. Natuurlijk hoeven de producten niet alleen maar gebonden te zijn aan deze gelegenheden. Als een geschenk goed aansluit bij jouw idee over de cadeaus, dan ben je natuurlijk vrij deze te bestellen. Zo staat een kalender tussen de Eindejaarsgeschenken, maar dit kan voor meerdere gelegenheden een leuk cadeau zijn om te bedrukken. Naast deze thema’s vind je ook de diverse producten onder de categorie relatiegeschenken. Je selecteert direct het product naar keuze en gaat deze verder vormgeven aan de hand van bijvoorbeeld:

  • Model
  • Soort
  • Type
  • Kleur
  • Bedrukking

Een voorbeeld zijn de pennen. Dit zijn een van de populaire relatiegeschenken, waarvan meerdere uitvoeringen bij Drukwerkdeal.nl te selecteren zijn. Zo heb je de promotie en de soft grip pen, die weer ieder in uitzonderlijke typen te vinden zijn. De ene promotiepen is voorzien van een balletje bij het knopje, de Fancy uitvoering. De andere is volledig van kunststof, zoals de chromo pen. Denk dat je daarmee klaar bent, dan word je gevraagd een kleur te selecteren. Enkele relatiegeschenken zoals pennen, maar ook petjes zijn soms voorzien van kleurcombinaties.

De druktechnieken

Afhankelijk van het product selecteer je de druktechniek die wordt weergegeven. Relatiegeschenken kunnen op meerdere manieren bedrukt worden. Zo kunnen sommigen met de PMS druktechniek voorzien worden van de tekst of logo. Dit is een techniek die veel voor huisstijl wordt gebruikt. Je geeft hiervoor een aantal kleurcodes door die met elkaar gemengd moeten worden of aangebracht worden op het product. Vervolgens worden de kleuren gemengd voordat het bedrukken plaatsvindt. Bij full color worden de kleuren gemengd tijdens het bedrukken. In de informatiesheets staat beschreven welke kleurcodes bestaan en hoe je deze kan doorgeven voor jouw specifieke relatiegeschenken. Wanneer je PMS of full color aangeeft, dat is afhankelijk van het ontwerp. Er zijn ook artikelen waarbij je geen keus maakt en een van de technieken al is vastgesteld. Voor het bedrukken van memoblokken kunnen beide technieken toegepast worden. Bij sleutelhangers wordt alleen de PMS techniek gebruikt. Bij handdoeken en badjassen gelden geen van beide druktechniek en wordt aan de hand van de borduurtechniek het ontwerp erop gezet. Teksten, logo’s en zelfs afbeeldingen kunnen op deze materialen weergegeven worden. Dankzij de moderne drukwerktoepassingen, blijft het mogelijk mensen te verbazen met relatiegeschenken.

Reageren is niet mogelijk