Toiletbril draagt bij aan interieur

Als je naar een toiletbril kijkt, dan zul je waarschijnlijk eerst stilstaan bij het praktische aspect ervan. Doordat deze bril op de pot zit, hoef jij niet rechtstreeks op de porseleinen pot plaats te nemen, wat natuurlijk wel zo prettig aanvoelt, steen kan immers erg koud worden. Bovendien is de rand van de pot ook vrij smal, waardoor het erg onstabiel zit. Maar een toiletbril is niet alleen praktisch, het bepaalt ook voor een deel het interieur in deze kleine ruimte. Kies je voor een andere kleur bril, dan geeft dit meteen een heel andere uitstraling aan het geheel. Het is dus zeker niet verkeerd om hier over na te denken. Je mag dan wel weinig tijd op deze plek doorbrengen en dan het grootste gedeelte van de tijd ook nog boven op de wc bril zitten, iedere keer dat je binnen komt lopen, zie je de toiletbril natuurlijk wel en dan is het wel zo fijn als deze mooi is om naar te kijken. Het is daarom ook zeker niet raar om dit met zorg uit te kiezen. Want ook in dit deel van het huis wil je natuurlijk graag een mooi interieur hebben.

Verschillende varianten toiletbril

Misschien vraag jij je nu af: valt er eigenlijk wel wat te kiezen op het gebied van de toiletbril? Dit object ziet er immers eigenlijk overal hetzelfde uit. Wat vorm en maat valt er inderdaad ook weinig te kiezen, de vorm van de toiletpot is immers eigenlijk altijd gelijk, net als de maat ervan. Daar zit dan dus ook weinig tot geen variatie in. Maar op andere vlakken valt er natuurlijk genoeg te variƫren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof of hout. Het eerste is wat lichter, het laatste voelt vaak wat steviger aan. Daar kun je dus zeker je eigen keus in maken. Daarnaast is de toiletbril ook te krijgen in verschillende kleuren, wat veel mensen zich vaak niet realiseren. Over het algemeen kiezen mensen immers gewoon voor houtkleur of voor wit. Soms zul je ook nog wel zwarte exemplaren komen, maar veel andere varianten zul je niet zien. Ditzelfde geldt voor dessins, mensen kiezen altijd voor effen gekleurde modellen. Dat is zonde, want er is tegenwoordig namelijk heel veel te kiezen op dit gebied. Er zijn heel veel dessins in heel veel verschillende kleuren beschikbaar. Als je een nieuwe toiletbril kopen gaat, dan valt er dus echt wel wat te kiezen!

Deto Seats is de specialist

Dat wil zeggen, als je naar de juiste winkel gaat. Ga je naar een gemiddelde bouwmarkt of sanitairzaak, dan hoef je daar niet heel veel keus op het gebied van de toiletbril te verwachten. Meestal kun je daar enkel terecht voor een paar standaard exemplaren, in het wit of zwart of in houtkleur. Wil jij echter een heel ander soort toiletbril, dan zul je dat daar niet vinden. Je vindt dit echter wel bij Deto Seats, de specialist op dit gebied. Zij bieden een heel ruim assortiment, met echt voor ieder wat wils. Je vindt bij hen verschillende dessins, zoals:

  • dierendessins, zoals katten, honden of vissen
  • natuurprints, met bijvoorbeeld schelpen, bloemen of fruit
  • abstracte motieven

Prettig is dat iedere wc bril die zij verkopen soft close is. Daarnaast zijn ze ook allemaal anti bacterieel en van een hoge kwaliteit. En wat prijs betreft hoef je het ook niet te laten, want deze liggen namelijk zeer gunstig bij hen. Als jij graag een toiletbril wilt hebben die anders is dan anders, die van een hoge kwaliteit is en er mooi uitziet, dan moet je dus zeker naar Deto Seats gaan!

Reageren is niet mogelijk