Vlotte herenpantoffels van Shepherd

Als man mag u best koude voeten hebben. De Nederlandse man is gemiddeld de langste mens in de wereld dus het is geen wonder dat het hart en de doorbloeding heel wat te verduren hebben. Misschien dat het lijkt alsof vrouwen vaker koude voeten hebben dan mannen, toch zullen herenpantoffels vast en zeker als geroepen komen. Zeker als u in een huis woont met koud laminaat, vinyl, linoleum of zelfs als u een stenen vloer hebt laten aanleggen. De herenpantoffels van shepherd-pantoffels.nl zijn cool om te zien en vinden hun oorsprong in Zweden. In Scandinavië zijn de winters natuurlijk een stuk strenger dus u zult het binnenshuis niet eens volhouden met enkel sokken aan. Het is trouwens tamelijk ongezond om continu koude voeten te hebben dus ook in die zin raden we het van harte aan om de aankoop van herenpantoffels te overwegen. Omdat we graag voor ieder type man herenpantoffels willen aanbieden zult u een ruim aanbod aantreffen. Selecteer bijvoorbeeld op prijs of op productnaam en maak een weloverwogen keuze. De site is tevens een webwinkel dus u kunt gelijk uw maat aangeven, uw gegevens invullen en betalen via PayPal of iDEAL. We versturen de herenpantoffels direct naar u op zodat PostNL het de volgende dag al bij u kan thuisbezorgen. De kleuren van deze herenpantoffels zijn donker en onopvallend, denk aan grijs, zwart en diverse bruintinten.

Deze herenpantoffels hebben een stoere look

U hebt er geen zin in om de hele dag op uw schoenen te moeten rondlopen in uw eigen huis. U wilt niet uw vloer bevuilen en het loopt een stuk prettiger op sokken of zelfs op blote voeten. Krijgt u de temperatuur in de herfst en de winter echter niet op peil? Stijgt de warmte van de radiatoren te snel op zodat de lucht wel verwarmd is maar de vloer koud blijft? Dan bent u haast genoodzaakt om toch uw schoenen te blijven dragen. We kunnen het ons voorstellen dat dit voor u de belangrijkste reden is om te investeren in onze herenpantoffels. Want hoe koud het dan ook mag zijn in huis, uw voeten blijven heerlijk warm. U kunt er tevens inlegzolen bij bestellen. Ook deze inlegzolen zijn van wol gemaakt en voelen heerlijk zacht, comfortabel maar ook ondersteunend aan. Deze zolen hoeft u dan ook zeker niet alleen in uw herenpantoffels te gebruiken, ook in uw buitenschoenen zoals de laarzen die u tevens in onze webwinkel kunt bestellen kunt u ze leggen. Want als u de deur uit gaat wilt u uiteraard tevens dat warme en beschermde gevoel behouden. Onze herenpantoffels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daarom vele jaren mee. U hebt er geen onderhoud aan dus nadat u ze hebt ontvangen kunt u ze direct gaan dragen. Voor vrouwen, baby’s en kinderen bieden we tevens diverse pantoffels en sloffen aan die hun origine vinden in Zweden. Misschien zoekt u nog een ideaal cadeau voor de verjaardag van uw vrouw. Of wilt u deze producten aan uw kinderen geven tijdens het sinterklaasfeest? Wacht dan niet langer maar bestel vandaag nog!

Ook voor vrouwen en kinderen bieden we mooie pantoffels aan

Op onze sale-pagina vindt u de laatste aanbiedingen. Vergeet niet om de website te bookmarken zodat u regelmatig een kijkje kunt nemen. Bent u actief op Facebook en neemt u er regelmatig een kijkje? Volg ons dan op dit sociale medium zodat u geen enkel nieuw artikel en geen enkele korting meer mist.

  • Bij vragen kunt u ons bellen,
  • Of stuur een e-mail naar ons kantoor in Ootmarsum,
  • U kunt tevens een berichtje via Facebook versturen aan onze klantenservice.

Lees meer op de website van Shepherd.

Reageren is niet mogelijk