Waar kun je een goede camper kopen?

Gaan jullie al jaren met een gehuurde camper op pad en wordt het tijd om eens een camper te kopen? Dan moet je eerst beslissen of je een compleet nieuw exemplaar wilt of liever en tweedehands exemplaar. In het tweede geval moet je eens op de website van camperhuren.nl kijken. Dit is een verhuurbedrijf voor campers, die elk jaar aan het einde van het seizoen een aantal campers verkopen. De campers die ze voor de verhuur gebruiken moeten er namelijk altijd op en top uitzien en mogen absoluut geen pech krijgen. Om die reden gebruiken ze alleen relatief nieuwe campers, en gaan ze soms al na twee jaar in de verkoop. Je kunt bij hen dus een tweedehands camper kopen, maar dan met de zekerheid dat hij altijd goed is onderhouden. Het punt is namelijk dat ze doordat ze deze campers verhuren altijd zeker moeten zijn van de goede staat waarin hun campers verkeren. Ze worden dus constant gecheckt op eventuele kapotte onderdelen, en worden altijd heel goed onderhouden. Ze kunnen immers niet de kans lopen dat een klant er pech mee krijgt onderweg naar diens vakantiebestemming. Bij dit bedrijf een camper kopen verzekert je er dus op de eerste plaats van dat hij niet ouder dan enkele jaren is, en bovendien dat hij altijd zeer goed onderhouden is. Zelfs als deze camper intensief gebruikt is ziet hij er netjes uit doordat onderdelen altijd vervangen worden als ze niet meer schoon te krijgen zijn of (deels) kapot zijn. 

Waarom zou je een camper kopen?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af waarom een camper kopen beter is voor veel mensen dan een camper huren. Het is heus goedkoper om er een te huren als je er slechts af en toe mee op vakantie wilt, maar een camper kopen wordt vele malen aantrekkelijker als je er meerdere keren in het jaar mee op stap wilt. Bovendien biedt je eigen camper je nog meer voordelen:

  • Je kunt langer op reis dan je oorspronkelijk gepland had
  • Je hebt al je eigen spullen bij je, inclusief je eigen servies 
  • Je kunt hem als je hem niet gebruikt verhuren om er aan te verdienen

Zeker de laatste optie maakt een camper kopen natuurlijk erg aantrekkelijk. Want als je een mooi uitziende camper hebt en deze meerdere keren in het jaar verhuurt dan betaalt hij eigenlijk zichzelf terug. En wist je al dat je voor een camper ├╝berhaupt minder wegenbelasting betaalt dan voor een normale auto? Het is dus vele malen voordeliger om een camper te rijden dan een auto met caravan, en bovendien nog makkelijker te besturen ook!

Betaalbare, tweedehands campers

Een camper kopen kun je natuurlijk via een website voor tweedehands producten doen, maar beter klopt je aan bij dit verhuurbedrijf. Je hebt dan namelijk een aanspreekpunt waar je terecht kunt als er onverhoopt iets mis mee blijkt te zijn, en daarnaast weet je zeker dat de camper altijd goed onderhouden is. En dat is wel zo prettig als je er lange reizen mee gaat maken. Een camper kopen doe je dus het beste via camperhuren.nl, eventueel nadat je de camper een weekje hebt getest door hem te huren. Dan weet je namelijk gelijk of hij bevalt!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk