Waar kun je een limousine huren in Utrecht?

Een limousine huren in Utrecht doe je natuurlijk bij Vallei Limousines. Dit bedrijf heeft diverse prachtige limousines in hun assortiment die je kunt huren met wat voor reden dan ook. Deze flitsende limo’s komen je dan ophalen bij je thuis (of een andere gewenste locatie natuurlijk) en zetten je geheel in stijl af op de plaats van bestemming. Desgewenst door een poosje rond te rijden natuurlijk. Een limousine huren in Utrecht (of elke andere stad in Nederland) is een ervaring die de meeste mensen nooit meer vergeten. Als je dat bijvoorbeeld voor je zoon of dochter doet voor zijn of haar gala dan doe je ze iets cadeau wat ze de rest van hun leven bijblijft. Niet alleen levert het de meest gave herinneringen op, maar ook vette foto’s, en niet te vergeten het bekijks dat ze ermee trekken wanneer ze aankomen op de locatie van het gala. En als je de prijs voor het huren van die toffe limo deelt met de ouders van hun vriendjes en vriendinnetjes is het echt een hele betaalbare manier om ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Bij Vallei Limousines kun je onder andere een limousine huren in Utrecht, maar ook in elke andere stad in Nederland. Ze zitten namelijk gevestigd in Veenendaal en dat is heel centraal. Ondanks dat je door heel Nederland bij ze terecht kunt om een limo te huren, merken ze dat het grootste deel van hun afzetgebied toch wel rondom Veenendaal en in Utrecht ligt, met uitschieters naar Amsterdam.

Een roze limousine huren in Utrecht

Bij Vallei Limousines hebben ze diverse wagens die je kunt huren. Welke je kiest hangt af van je smaak, het gezelschap waarmee je gaat, en natuurlijk de beschikbaarheid op de gewenste datum. Je hebt de keuze uit de volgende limo’s als je een limousine wilt huren in Utrecht:

  • De knalroze Lincoln limousine
  • De witte Hummer H2 
  • De zwarte Lincoln Towncar
  • De gebroken witte Porsche Cayenne

Daarnaast hebben ze sinds kort een heuse limousine beschikbaar voor mensen die in een rolstoel zitten. Daar bleek best veel vraag naar te zijn, en dus hebben ze een wagen die gebruikt wordt voor rolstoelvervoer omgebouwd met een flitsend interieur. Hij is vanbinnen voorzien van een sterrenhemel en lasershow en hij heeft extra getinte ramen die mensen een echt celebrity-gevoel geven. Een limousine huren in Utrecht bij Vallei Limousines kan sinds kort dus ook voor mensen met een beperking. Denk je eens in hoe een gave ervaring je ze kunt geven met dit type vervoer naar een feestje!

Limousine huren inclusief champagne

Bij Vallei Limousines snappen ze dat je als je een limousine wilt huren in Utrecht je dit het liefst complementeert met een hapje en een drankje. Daarom bieden ze naast de verhuur van de wagens allerlei extra’s aan. Alle auto’s komen overigens sowieso inclusief een fles champagne (bij jong publiek uiteraard alcoholvrij!) maar je kunt ook kiezen voor hapjes, andere drankjes en zelfs een rode loper op de plek van aankomst. Al deze zaken maken de ervaring nog gaver dan hij al is. Een limousine huren in Utrecht inclusief champagne, hapjes en een heuse rode loper doe je dus bij Vallei Limousines, want daar hebben ze echt begrepen wat ervoor nodig is om jou een ster te laten voelen!

Reageren is niet mogelijk