Waar registreer je je joomla hosting?

Je bent van plan een webshop te starten of wilt gewoon een goede website bouwen voor je bedrijf, en vraagt je af waar je nu het beste je joomla hosting kunt onderbrengen. Nu, in principe maakt het niet uit of je van het Joomla platform gebruik maakt of van bijvoorbeeld WordPress. Hosting staat namelijk los van het platform dat je gebruikt om je website of webshop te bouwen. Maar als je dus al hebt besloten dat het Joomla wordt en je wilt die Joomla hosting zo goedkoop mogelijk en tegelijk kwalitief goed onderbrengen, dan moet je bij webruimtehosting.nl zijn. Dit is een professionele hosting partij, voor welk platform dan ook. Op hun website vind je veel informatie over waarom hun Joomla hosting de beste is, maar in dit stukje vertellen we je alvast een beetje. Bovendien lees je hier meteen welke pakketten ze allemaal aanbieden, en welke dus pat bij de grootte van jouw (nog te realiseren) website. 

Joomla hosting van webruimtehosting.nl

Bij webruimtehosting.nl kun je terecht voor hosting voor alle soorten platformen, dus ook voor Joomla. Jouw Joomla hosting pakket kun je afnemen in verschillende groottes, maar het bevat altijd het volgende:

  • Je eigen webruimte (minstens 3GB)
  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • Onbeperkte e-mail inclusief gebruik van spamfilter
  • De snelste laadtijd van jouw website
  • Gratis SSL-certificaten

Het laatste punt is heel erg belangrijk als je een eigen website if webshop wilt. Met behulp van deze certificaten kun je namelijk aantonen dat jouw website veilig is. Dit maakt hem niet alleen aantrekkelijker voor klanten, maar ook google wordt er blij van.. Je site zal dan hoger in de ranking eindigen dan wanneer hij zoen doen zonder zo’n SSL-certificaat. Let dus op de aanwezigheid van zo’n certificaat als je jouw Joomla hosting aan het regelen bent. Bij webruimtehosting.nl ben je in ieder geval aan het goede adres. Daar krijgen zelfs ondernemers die het allerkleinste (en dus goedkoopste!) pakket afnemen een gratis SSL-certificaat bij hun website. Dit zit in de prijs inbegrepen, je hoeft er dus niks extra’s meer voor te betalen. 

Joomla hosting voor zeer uitgebreide websites

Ben je geen beginner meer en heb je super veel webruimte nodig voor jouw site? Dan kun je het XL Joomla hosting pakket kiezen bij webruimtehosting.nl. Dit pakket is het allergrootst, en kost nog steeds maar €6,99 per maand. Voor die prijs heb je tot maar liefst 300 GB SSD webruimte tot je beschikking. Dat is echt enorm veel dus knap als je dat vol krijgt! Bovendien krijg je ook nog eens 5 CPU cores en 5 GB geheugen en 100 domeinen. Wat trouwens alle Joomla hosting pakketten van webruimtehosting.nl hebben is een perfecte e-mail IP reputatie. Dit wil zeggen dat de e-mails die jij verstuurt worden verzonden via een server met een zeer hoge reputatie. Als gevolg daarvan komen jouw e-mails dus nooit in iemands spam filter terecht. Dat is een zeer belangrijke feature voor wie veel aan koude acquisitie doet. Je wilt immers dat jouw e-mail gezien wordt, anders is de kans dat een potentiële klant met je in zee gaat sowieso erg klein. Met de professionele servers van webruimtehosting.nl hoef je je daar geen zorgen over te maken. Jouw e-mails zullen nooit in de spam-box belanden, ongeacht het onderwerp of de inhoud. En dat is toch een prettig idee, nietwaar? 

Reageren is niet mogelijk