Waar vind ik iPhone 8 hoesjes?

Na twee jaar was het dan zo ver: ik mocht een nieuwe smartphone uitkiezen bij mijn provider. Na veel wikken en wegen besloot ik voor de iPhone 8 te kiezen. Aangezien de iPhone 8 vrij prijzig is, en ik angstig ben om mijn nieuwe parel te beschadigen, koos ik er voor om gelijk op jacht te gaan naar iPhone 8 hoesjes. Na een Google zoekopdracht kwam ik uit bij Iphonehoesjes.nl, en startte mijn zoektocht bij iphonehoesjes. Het brede assortiment sprak me gelijk aan, en ook vond ik het erg handig dat bij elk materiaal staat aangegeven wat de voor- en nadelen zijn van het materiaal. Zodoende kwam ik erachter dat een lederen hoesje het beste bij mijn smaak past en ook de duurzaamheid van het materiaal sprak me erg aan. 

Het brede aanbod aan iPhone 8 hoesjes

Naast de bovengenoemde lederen hoesjes, is er ook een breed aanbod aan iPhone 8 hoesjes gemaakt van plastic, pc, en aluminium. Ook is er veel variatie in modellen, zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld een flipcase, bookcase, hardcover en nog meer. Naast iPhone 8 hoesjes, worden op de website ook hoesjes aangeboden voor andere versies van de iPhone en Ipads. Aangezien ik een chaotisch persoon ben, en vaak mijn oplader vergeet, besloot ik om gelijk twee extra opladers te kopen: 1 voor op kantoor, en een voor bij mijn partner in huis. Andere accessoires die worden aangeboden op de website zijn: 

  • Screenprotectos
  • Powerbanks
  • Speakers
  • Oortjes
  • Headsets 
  • Fietsstuurhouders
  • Armbandhoesjes

Aangezien het bijna Sinterklaas is en ik mezelf lekker wilde verwennen, heb ik ook verschillende accessoires ingeslagen, naast mijn iPhone 8 hoesjes. Ik heb gekozen voor een powerbank, omdat ik nooit zonder mijn sociale media wil zitten, een fietsstuurhouder, zodat ik mezelf kan navigeren door de stad en tegelijkertijd veilig kan blijven sturen, en ook heb ik een extra set oortjes aangeschaft. Juist omdat de website zo veel verschillende dingen aanbiedt, was het voor mij erg handig om hier mijn slag te slaan. Niks irritanter dan steeds post pakketjes achterna te moeten zitten bij verre buren in de straat: veel makkelijker om alles in een keer te bestellen. Ook zag ik het niet zitten om iPhone 8 hoesjes in de stad te kopen: ik ben niet echt een shopper, en zeker op zaterdagen wil ik nog niet dood gevonden worden op de Kalverstraat. Veel te druk, veel te veel toeristen. Online winkelen is voor mij dus de uitkomst, en ik ben dan ook helemaal geslaagd voor mijn iPhone 8 hoesjes op deze site.  

Goed aanbod, goede service: de perfecte combinatie

Zoals eerder al aangegeven, was ik aangenaam verrast door deze website door het uitstekende aanbod in iPhone 8 hoesjes en accessoires. Wat een mooie bonus was, is dat de service ook uitstekend is. Omdat ik snel last heb van keuzestress, wilde ik wel zeker weten dat ik de juiste keuze had gemaakt. Gelukkig mag je bij iphonehoesjes.nl 14 dagen lang nadenken over je keuze, en kun je binnen twee weken je producten ruilen en retourneren. De levertijd was erg snel: de dag nadat ik had besteld, was mijn pakketje al binnen! De kwaliteit was uitstekend, en ik heb zelfs van verschillende collega‚Äôs complimenten gekregen over de professionele uitstraling van mijn telefoonhoesje. Ik zal dan ook zeker iedereen die op zoek is naar iPhone 8 hoesjes, of andere telefoon hoesjes en accessoires  aanraden om op iphonehoejes.nl een kijke te nemen. Zelden ben ik zo enthousiast over een website, zelden ben ik zo enthousiast over een telefoonhoesje: maar iphonehoesjes.nl oversteeg al mijn verwachtingen en maakten mijn voorproefje op Sinterklaas fantastisch. 

Reageren is niet mogelijk