Wat is epoxy coating?

Epoxy is een stof met zeer uiteenlopende eigenschappen en toepassingen. In de vorm van een coating zorgt epoxy voor verharding en versteviging. Met epoxy coating is een oppervlak uitstekend te vormen, kleuren en beschermen. Epoxy coatings worden vooral veel in industriële omgevingen gebruikt, omdat epoxy-materialen onder andere beter bestand zijn tegen hitte. Een soort epoxy coating dat wordt gebruikt op alledaagse producten is een soort poeder-coating dat op witgoed wordt aangebracht. Weer een ander soort epoxy coating wordt gebruikt om stalen pijpen mee te bedekken in de olie- en gasindustrie. Naast op witgoed en stalen pijpen zijn er nog veel meer toepassingen voor epoxy in de vorm van coating. Onder andere voor op voeren en wanden. In een industriële omgeving is dit gebruikelijk, maar ook voor kunstgalerieën, musea, expositieruimtes, occasionruimtes, en zelfs voor thuis, bijvoorbeeld in badkamer, garage of atelier is epoxy coating te gebruiken voor je vloeren en wanden. Epoxy-materialen zijn ook erg goed te hanteren voor doe-het-zelvers. Ben je een klusser, dan is het gebruik van epoxy een mooie manier om strakke, goed afgewerkte en knoertharde vloeren en wanden te krijgen, met vaak een mooie glans erop. Bovendien heeft een coating van epoxy weinig onderhoud nodig. Naast coatings voor vloeren en wanden, kan epoxy  ook worden gebruikt als gietvloer, voor een nog strakker en harder resultaat.

Waar haal je epoxy coating voor wand en vloeren?

Wanneer je gaat voor een coating van epoxy voor je wand en vloeren, dan is het goed om te weten waar je het best terecht kunt om dat te regelen. Er zijn altijd meerdere locaties en winkels met hun eigen voor- en nadelen, maar mijn voorkeur gaat uit naar decochip.nl. Decochip.nl is een online winkel die direct levert vanuit de fabriek. Zo kunnen ze lage prijzen en toch hoge kwaliteit garanderen. Als het gaat om vloeren en wanden, dan heeft decochip.nl voor ieder wat wils. Op hun website vind je onder andere:

  • Gietvloeren
  • Vloercoatings
  • Wandcoatings
  • Badkamer
  • Betonlook
  • Garagevloer
  • Zwembadcoating
  • Giethars
  • Alles voor recreatie
  • Alles voor renovatie

Zoals bij de meeste goede webwinkels tegenwoordig geldt wanneer je vandaag bestelt wat je wil hebben, dat je het morgen al in huis hebt. Naast hoogwaardige producten, levert decochip.nl ook advies voor de doe-het-zelver die met epoxy coating of gietvloeren aan de slag wil. Daartoe organiseert deochip.nl gratis workshops, zodat iedereen zelfstandig met hun materialen aan de slag kan. Bovendien zijn bij decochip.nl niet alleen de epoxy coating materialen te bestellen, maar ook de spullen waarmee je de coating aan moet brengen en materialen om deze spullen vervolgens weer schoon te maken. Decochip.nl heeft alles van A tot Z!

Service & kwaliteit

Op het gebied van epoxy coating en bijbehorende producten is decochip.nl één van de beste leveranciers die ik ken. En ik ben niet de enige die dat vind! Op de website kun je reacties lezen van klanten die je voorgingen. Gezamenlijk waren ze zo enthousiast, dat ze decochip.nl een rapportcijfer geven van gemiddeld een 9.2. Als belangrijkste punt van lof wordt veel genoemd dat decochip.nl uiterst klantvriendelijk en servicegericht is. Daarnaast hoef je geen expert te zijn op het gebied van coaten om bij decochip.nl terecht te kunnen. Juist niet, zelfs! Decochip.nl vertelt je alles wat je moet weten en levert uitgebreide informatie en voorlichting omtrent epoxy coating, gietvloeren, betonlooks en andere producten die ze verkopen. Zo kun je zelfs als leek je eigen vloer gieten en/of coaten. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van epoxy coating, giethars of een botenlook? Kijk dan vooral even op de website of bel ze voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk