WC verstoppen

WC ontstoppen? 24/7 spoedhulp bij WC verstopt

Een probleem als wc verstoppen wilt u snel verholpen hebben. Als iets in het huis goed moet werken, dan is dat het toilet. Sommigen mensen kunnen zelf aan de slag met een ontstopper of ontstoppingsveer. Maar als dat niet helpt dan is een professional nodig om het probleem goed te verhelpen. Hiervoor kunt u dan terecht bij Rioolprobleem Kwijt waar diverse bedrijven aangesloten zitten die een rioolprobleem kunnen aanpakken. Ook als het spoed is, dan kunt u rekenen op de snelle service van een van de bedrijven in uw regio. Met sommige problemen naar aanleiding van wc verstoppen wilt u niet te lang blijven zitten. Of het nou gaat om een particulier huishouden of een bedrijf, er komt zo snel mogelijk iemand bij u langs om het riool bij u te bekijken. Soms is het gewoon beter een rioolspecialist naar de situatie te laten kijken, al is het maar om ervoor te zorgen dat er niet meer kapot gaat.

WC verstoppen, hoe te voorkomen?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die leiden tot een wc verstoppen. Wanneer dit toch gebeurt, is dit het snelste te merken doordat het water niet goed doorspoelt of dat er juist geen water meer in zit. Naast verstopping kan een slechte of verkeerde beluchting ook een oorzaak zijn. Het beste is zo snel mogelijk te ontdekken als een toilet verstopt zit, zo voorkomt u nog meer rommel en nog meer schade aan het toilet. Indien u gewoon gebruik blijft maken van het toilet terwijl deze verstopt zit, dan kan dit alleen maar nog meer problemen in uw toilet veroorzaken. Het beste is te voorkomen dat deze situaties voorkomen. De volgende punten kunnen de oorzaak zijn van wc verstoppen:

 • Teveel toiletpapier gebruiken
 • Ophoping van viezigheid, vet en stof
 • Aangekoekte etensresten in de afvoer
 • Zeepresten van de wc-reiniger
 • Defecte waterbesparende knop

Een aantal punten kunnen voorkomen worden, maar sommige oorzaken zijn moeilijk in de gaten te houden. Het enige wat daar tegen gedaan kan worden is regelmatig goed reinigen en toch checken hoe het toilet doorspoelt. Indien er toch ernstige problemen optreden, dan kan een rioolspecialist ingeschakeld worden. Naast wc verstoppen kunnen zij ook andere problemen oplossen zoals:

 • Verstopte rioleringen
 • Rioolvliegjes
 • Gescheurde leidingen

Daarnaast zijn zij ook inzetbaar voor uitvoerende werkzaamheden als:

 • Inspectie van riool en afvoer
 • Aanleg, reparatie en reiniging van riolering
 • Uitbreiding of vervanging van het rioolstelsel
 • Reinigen van de riolering

Mocht het probleem van het wc verstoppen toch te erg zijn, dan kan de specialist dit ook direct voor u oppakken. Ze zijn bekend met rioleringen en weten hoe zij dit moeten herstellen voor u.

Een rioolexpert aan huis

Het liefst heeft u natuurlijk helemaal niet te maken met het probleem wc verstoppen, maar als het voorkomt dan is het prettig als iemand snel langs kan komen. Gelukkig maar dat Rioolprobleem Kwijt 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar is en beschikbaar is om het riool bij u te repareren wanneer dat nodig is. Zo hoeft u niet lang met een wc verstoppen te zitten. Op de website rioolprobleemkwijt.nl leest u over meer vakmanschap die zij bieden en de rioolservice die zij leveren. Wanneer iemand van hen langskomt dan bent u verzekerd van een erkende rioolexpert. Niet alleen voor wc verstoppen kunt u bij ze terecht. Ook voor problemen met de keukenafvoer, badafvoer, regenpijp en gootsteen zijn zij de aangewezen partij om in te schakelen. Met enige regelmaat worden zij opgeroepen om de riolering na te kijken en te herstellen bij gerenommeerde bedrijven. Dus reken maar dat zij ervoor kunnen zorgen dat u snel onbezorgd gebruik kunt maken van uw toilet. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk