We helpen u bij het hypotheek afsluiten

Gaat u investeren in een koopwoning? Koopt u alleen of samen met uw partner? Is het de bedoeling dat u in het begin weinig betaalt en later in uw carrière meer aflost? Of wilt u liever een lineaire hypotheek afsluiten zodat u ondanks de hypotheekrente en de aftrek constant hetzelfde bedrag aflost? Welke hypotheek u het beste kunt afsluiten hangt van diverse factoren af. Uw huidige inkomen speelt een rol net als uw huidige vermogen. Hebt u bepaalde zekerheden zoals vast werk of een reële kans dat u binnen enkele jaren een promotie krijgt? Een hypotheek berekenen heeft nog heel wat voeten in de aarde. De banken bij wie u informeert vragen veel van u. U moet uw financiële huishouding aantonen en laten zien dat u een hypotheek kunt afsluiten die u daadwerkelijk kunt aflossen. We kunnen het ons erg goed voorstellen dat u graag de kat uit de boom kijkt. Kijkt u in dat geval op deze website: vanbruggen.nl. We zijn een adviesbureau en dan met name op het gebied van het hypotheek afsluiten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om onze site te bookmarken zodat u binnenkort een filiaal bij u in de buurt kunt bezoeken.

Een hypotheek afsluiten, daar gaan nog heel wat berekeningen aan vooraf

Als u op zoek bent naar objectief advies dan bent u bij van Bruggen aan het juiste adres. Wat maakt ons geschikt om u van advies te voorzien? In de eerste plaats werken hier experts en makelaars die dagelijks te maken hebben met de koop en verkoop van koopwoningen in Nederland. Wij weten simpelweg waar we over praten en dat heeft er voor gezorgd dat we tegenwoordig een landelijke dekking kunnen garanderen. Daarnaast zijn we niet gelieerd aan een bank of andere hypotheekverstrekker. We zijn een onafhankelijke adviesgroep en geven niet zomaar de voorkeur aan een bepaalde bank. Daarmee garanderen we u dat we u te allen tijde van het beste advies kunnen voorzien. Een korte opsomming van onze andere voordelen is als volgt:

  • op basis van uw woonwensen en uw financiële situatie geven we u een passend en niet-bindend advies,
  • dankzij ons landelijk netwerk met lokale experts kunnen we u in elk gebied van duidelijk hypotheekadvies voorzien,
  • het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Als u besluit om ons vervolgen in te schakelen om uw hypotheek te berekenen dan zijn hier kosten aan verbonden.

Deze kosten kunt u tevens van te voren opvragen in een vrijblijvende offerte.

Kijkt u eens naar de tv makelaar als u ons aan het werk wilt zien

Een hypotheek afsluiten kunt u dus het beste van te voren laten doorberekenen door een adviesgroep zoals van Bruggen. Wilt u graag een hypotheek afsluiten maar kijkt u graag de kat uit de boom? Stel dan al uw vragen over het hypotheek afsluiten aan onze klantenservice. We zijn op diverse manieren te bereiken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de live chat. Op onze website zijn onze medewerkers online tijdens kantooruren om al uw prangende vragen te beantwoorden. U kunt ons tevens een e-mail sturen of bellen. Bent u benieuwd naar de locaties van de vestigingen? Kijkt u dan op de kaart. En als u nog meer inspiratie wilt opdoen dan is het verstandig om eens naar de tv makelaar te kijken. Dat is een zeer informatief programma op RTL4 waar Marcel Olijhoek, makelaar bij van Bruggen, u alles kan vertellen over het laatste nieuws op het gebied van het hypotheek afsluiten. Bereken vandaag nog wat uw ideale hypotheek is door de ingebouwde calculator te gebruiken!

Reageren is niet mogelijk