Well-Fair

Thuis wonen is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Well-Fair snapt dat u, wanneer u ouder wordt, wellicht tegen problemen in huis aanloopt waar u graag oplossingen voor wilt, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Bij Well-Fair bieden wij deze oplossingen en dankzij ons maatwerk en de hulp van de adviseurs van Well-Fair kan iedereen op een comfortabele manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of zoekt u al tijden naar bijvoorbeeld een goed fauteuil of bed? Dan leest u alles wat wij voor u kunnen betekenen op onze website.

Persoonlijk en op maat. De krachten van Well-Fair

Bij Well-Fair draait comfort niet alleen om het product, maar ook om de persoon die het product moet gaan gebruiken.  Daarom streven wij bij Well-Fair naar producten die passen bij de persoonlijke situatie van onze klanten en naar maatwerk en persoonlijk advies bij het aanschaffen van een product. Dit maakt dat Well-Fair sinds 1992 al vele klanten gelukkig heeft kunnen maken met producten die voor hen het op een fijne manier thuis blijven wonen mogelijk maakten.

Well-Fair is dus continu in beweging om mee te gaan met de wensen vanuit onze klanten. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten van Well-Fair? Dan kunt u ons volgen op de sociale media, waaronder Twitter, om nooit meer iets van ons te missen.

Wat biedt Well-Fair u?

Well-Fair is expert op het gebied van maatmeubels die zelfstandig wonen mogelijk maken. Natuurlijk gaat Well-Fair er daarbij niet vanuit dat onze klanten dit ook zijn en geven wij u graag persoonlijk advies over de opties die voor u wellicht interessant kunnen zijn. Wilt u vrijblijvend inspiratie opdoen? Dan is de belevingswereld, die Well-Fair in 2015 is gestart, voor u hiertoe een mooie gelegenheid. In de 30 hotelkamers worden verschillende mogelijkheden getoond, waardoor u kunt ervaren of onze producten u ondersteuning bieden. Zo maakt Well-Fair de keuzes die u moet maken eenvoudiger en doen wij er alles aan om ook voor u de meest geschikte oplossing te kunnen vinden.

Naast onze belevingswereld en de persoonlijke adviseurs van Well-Fair, zijn wij ook regelmatig te vinden op onder andere beurzen. Wilt u weten bij welke activiteiten wij binnenkort te vinden zijn? Dan wordt u eenvoudig via de sociale media op de hoogte gehouden hiervan.

Contact met de adviseurs, de belevingswereld bezoeken of meer over ons

Wilt u contact met één van onze persoonlijke adviseurs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden van Well-Fair te weten te komen? Wilt u onze belevingswereld bezoeken of wilt u meer informatie over de werkwijze van Well-Fair? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt onze medewerkers eenvoudig bereiken door te mailen naar info@well-fair.nl of door te bellen naar het telefoonnummer 0341 27 7010. De medewerkers van Well-Fair helpen u dan graag, zodat ook u zo lang mogelijk comfortabel thuis kunt blijven wonen

Reageren is niet mogelijk