Wij lieten Wolthuis Beveiliging een alarm in Den Bosch aanbrengen

De laatste jaren is ons bedrijf al meerdere keren het slachtoffer geworden van inbrekers en van vandalisme. Dat heeft ons nu al meerdere keren heel veel geld gekost omdat wij op een afgelegen locatie gevestigd zijn waardoor verzekeringen niet met ons in zee willen gaan. Vandaar dat wij laatst stappen ondernomen hebben om ons bedrijf beter te beveiligen. Wij zijn namelijk gaan kijken of wij ook een alarm in Den Bosch konden kopen en dit door een specialist konden laten installeren. Wanneer wij namelijk een alarm in Den Bosch zouden kopen, konden wij er veel zekerder van zijn dat vandalen ons bedrijf niet zomaar meer zouden aandoen. Een alarm in Den Bosch kopen kon er namelijk voor zorgen dat wij veel beter beveiligd zouden worden. Omdat wij dit graag door een professional wilden laten uitvoeren, zijn wij maar eens gaan kijken welk bedrijf ons het beste zou kunnen helpen. Met het beste bedoelen wij dat wij niet alleen een professioneel bedrijf in de arm wilden nemen, maar ook dat wij met iemand wilden werken die ons voor een goede prijs aan een goed alarm in Den Bosch kon helpen. Met name die laatste eis maakte het niet eenvoudig om het juiste bedrijf te vinden, maar uiteindelijk zijn wij dan toch terecht gekomen bij de mensen van Wolthuisbeveiliging-Oss.nl. Deze mensen hebben ons voor een heel goede prijs aan een alarm in Den Bosch weten te helpen. Dat niet alleen, zij hebben er ook voor gezorgd dat ons alarm in Den Bosch heel vakkundig geïnstalleerd werd zodat wij er zeker van konden zijn dat hij goed zou functioneren. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij de mensen van dit bedrijf hebben ingeschakeld en raden iedereen aan om hetzelfde te doen wanneer u ook graag veilig wilt zijn.

Ons alarm in Den Bosch werkt heel goed

Wanneer je eenmaal een alarm in Den Bosch koopt, moet je dit alarm uit Den Bosch ook met enige regelmaat laten controleren. Wanneer je dit namelijk niet doet, loop je het risico dat je alarm uit Den Bosch het ineens niet meer doet en dat merk je doorgaans pas wanneer het te laat is. Vandaar dat wij de mensen van Wolthuis Beveiliging ook gevraagd hebben of zij het onderhoud van het alarm op zich wilden nemen. Dat was voor hen geen enkele moeite en wij hebben dan ook meteen een afspraak gepland voor de eerste controle. Het fijne is dat deze mensen dit zelf bijhouden, zodat wij niet vergeten dat wij dit bedrijf weer moeten bellen. De samenwerking met dit bedrijf heeft ook meteen zijn vruchten afgeworpen, want nog niet heel lang geleden, heeft iemand geprobeerd bij ons in te breken. Dankzij het feit dat wij een alarm hadden opgehangen, maakte deze dief geen schijn van kans. De beveiliging was er gelukkig meteen bij en die heeft deze vandaal weten te arresteren. Dat was heel prettig want wij zaten niet te wachten op nog een inbraak. Wij zijn dus zeer blij dat wij WolthuisBeveiling-Oss.nl in de arm hebben genomen.

Wij hoeven niet meer bang te zijn voor dieven en vandalen

Sinds wij een alarm hebben laten installeren door de mensen van Wolthuis Beveiliging, hebben wij geen dieven meer in ons pand gehad. Dat was precies wat wij wilden. Kortom:

  • wij zijn tevreden over dit bedrijf
  • wij hebben al veel baat gehad bij ons alarm
  • wij zijn zeer te spreken over het onderhoud dat dit bedrijf uitvoert aan het alarm

Mocht u met dit bedrijf willen werken, dan kunt u contact met hen opnemen via hun site.

Reageren is niet mogelijk