Wilt u een goede tafelgoochelaar inhuren?

Eens per jaar hebben wij een feest voor alle mensen die het afgelopen jaar vrijwilligerswerk bij ons gedaan hebben en wij hebben gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is om te zorgen dat wij al deze mensen een mooie middag kunnen bezorgen. Een deel van de mensen is namelijk niet heel mobiel, dus wij kunnen niet met zijn allen een uitje ondernemen, maar wanneer wij mensen enkel uitnodigen voor een kopje koffie of een diner, dan vinden wij dat soms ook wat karig. Vandaar dat het ieder jaar weer een hele klus is om te kijken wat wij het beste kunnen doen. Dit jaar hebben wij het tamelijk geniaal opgelost, al zeg ik het zelf, want wij hebben besloten om een tafelgoochelaar in te vliegen. Wij hadden nog nooit van een tafelgoochelaar gehoord, maar toen ik onlangs op een conferentie was met een nogal zwaar onderwerp, heb ik gezien dat men ook een tafelgoochelaar had ingeschakeld. Dat leek mij eerst een vreemde keus, maar ik heb gemerkt dat deze tafelgoochelaar echt heel erg goed was en dat de mensen die aanwezig waren heel erg geboeid zaten te kijken naar wat deze tafelgoochelaar allemaal kon doen. ik heb daarom besloten dat het voor onze dag voor de vrijwilligers ook leuk zou zijn om een tafelgoochelaar in te schakelen omdat iedereen daar van zou kunnen genieten. Mochten mensen iets anders willen doen dan naar deze tafelgoochelaar kijken, dan konden zij gewoon even naar een andere hoek van de zaal gaan en dan zouden zij daar kunnen doen wat zij zouden willen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik de tafelgoochelaar kon vinden die ik eerder had zien optreden want ik wist zeker dat wij geen spijt konden krijgen van deze tafelgoochelaar. Ik ben gaan zoeken en al snel had ik de site van richmagic.nl gevonden. Het was mij meteen duidelijk dat ik deze kunstenaar moest hebben. Deze tafelgoochelaar heeft een lange staat van dienst en de recensies over deze kunstenaar liegen er niet om. Ik wilde daarom graag zo snel mogelijk een boeking maken.                                      

Deze tafelgoochelaar heeft ons fantastisch vermaakt 

Wij hebben te horen gekregen dat deze tafelgoochelaar graag bij ons wilde komen optreden en wij waren blij dat wij erin geslaagd waren om deze kunstenaar te boeken. Mocht u ook een goede tafelgoochelaar zoeken, dan raad ik u aan om even naar de site van richmagic.nl te surfen. Deze man kan namelijk fantastische shows geven en wij hebben echt genoten van wat hij ons als tafelgoochelaar heeft laten zien. Wij overwegen dan ook om hem vaker in te schakelen want wij kunnen eindeloos naar zijn trucs kijken. 

Ook voor feesten is deze goochelaar een aanrader

Wij waren diep onder de indruk van wat deze kunstenaar allemaal kan en wij zouden daarom willen zeggen dat:

  • Wij heel blij zijn dat Rich bij ons wilde komen optreden 
  • Wij genoten hebben van zijn kunsten 
  • Wij Rich graag nog een keer willen uitnodigen 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van richmagic.nl.             

Reageren is niet mogelijk