Wilt u een tuinkamer laten aanbouwen?

Wij hebben een groot huis en wij hebben aangrenzend aan onze woning een heel mooie en vooral ruime tuin. Wij hebben daar altijd veel zorg besteed aan de planten en de bomen waardoor wij een heel sfeervolle tuin hebben kunnen maken. Wij hebben daarom besloten om meer uit deze tuin te halen en daarom wilden wij graag een tuinkamer laten bouwen. Wij konden nu namelijk alleen maar in de zomer gebruik maken van onze tuin en dat was eigenlijk zonde van al het werk dat wij in onze tuin hadden gestoken. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een tuinkamer te laten bouwen. Wanneer wij namelijk een mooie tuinkamer konden laten maken, zouden wij heel veel meer aan onze tuin kunnen hebben. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste konden gaan kijken om ten eerste inspiratie op te doen voor een tuinkamer. Wij hadden bij kennissen wel eens het een en ander gezien, maar dat vonden wij niet altijd even mooi. Wij wilden er daarom zeker van zijn dat wij een goede aanbieder konden vinden die ons aan een goede tuinkamer kon helpen. Ik heb toen gezien dat wij op de site van terhuurnebv.nl heel mooie voorbeelden van een tuinkamer konden vinden. Deze mensen weten precies hoe je een mooie tuinkamer kunt maken. Zij hebben op hun site namelijk heel mooie foto’s van werk geplaatst dat zij verwezenlijkt hebben. Ik ben daarom ook blij dat wij deze site gevonden hebben omdat wij hier niet alleen inspiratie konden opdoen voor een tuinkamer, maar ook omdat wij hier meteen de mensen konden contacteren die deze tuinkamer zouden kunnen maken. Wij hebben daarom ook snel even gekeken of wij de contactgegevens van deze mensen konden vinden zodat wij even met hen konden overleggen over de mogelijkheden die zij allemaal te bieden hadden. Ik heb toen gemerkt dat deze mensen je graag te woord staan en dat ze ook alle tijd nemen om je te adviseren en om je wensen aan te horen. Wij hadden daarom meteen een heel goede indruk van dit bedrijf en wij wilden graag met hen gaan samenwerken. 

Wij bestelden hier een prachtige tuinkamer

Wij hebben met de mensen van dit bedrijf overlegd over de mogelijkheden om bij ons in de tuin een een tuinkamer te bouwen en wij kregen toen al heel snel een ontwerp toegestuurd. Dit ontwerp van onze toekomstige tuinkamer was bijna perfect en wij waren daarom ook blij dat wij deze mensen ingeschakeld hebben om iets voor ons te bedenken. Wij hebben nog een aantal dingen gewijzigd en toen hebben wij groen licht gegeven voor de bouw van onze nieuwe tuinkamer.

Wij genieten optimaal van onze aanbouw

Wij zijn heel blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan omdat:

  • Wij hier een prachtige tuinkamer konden laten bouwen 
  • Deze mensen heel goed naar onze wensen hebben geluisterd 
  • Wij voor een heel goede prijs een aanbouw hebben kunnen laten realiseren 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van terhuurnebv.nl. Hier kunt u namelijk ook foto’s van de mogelijkheden bekijken.      

                  

Reageren is niet mogelijk