Wilt u ESTA aanvragen voor uw gezin?

Als u Amerika bezoekt is het erg belangrijk dat iedereen in het bezit is van een ESTA. Deze kan besteld worden op de volgende website: esta-aanvragen.com. De ESTA is ingesteld door de Amerikaans overheid. Het doel van de ESTA is dat er geen criminelen het land binnenkomen. ESTA aanvragen voor het gezin duurt niet lang. Ieder gezinslid moet een vragenlijst invullen. In deze lijst komen vragen aan bod welke gaan over uw verleden. U kunt het vergelijken met een soort screening. Mensen worden gescreend op hun verleden. Wanneer blijkt dat mensen een crimineel verleden hebben, dan zullen zij niet (of moeilijk) Amerika binnenkomen. Een ESTA aanvragen voor het gezin is noodzakelijk. Zonder ESTA komt u hoe dan ook Amerika niet binnen. Het is goed om te weten dat een ESTA aanvragen voor het gezin binnen een halfuur gedaan kan zijn. Ook is het belangrijk om te weten dat het maximaal 72 uur duurt voor u uw ESTA ontvangt. Het is dus niet verstandig om vlak voor vertrek naar het vliegveld nog even een ESTA aan te vragen. Doe die op tijd, zodat u met een gerust hart in het vliegtuig naar Amerika kunt stappen. 

Een ESTA aanvragen voor gezin bij ESTA USA

Ik ga van 20 tot en met 26 april op vakantie naar New York! Ik ben uitgenodigd door mijn ouders. We gaan dus met z’n vieren (mijn vader, moeder, broer en ik). Ook wij moesten een ESTA aanvragen voor het gezin. Er zijn tal van websites, maar veel hiervan zijn illegaal. Pas dus op dat je geen ESTA koopt op een onveilige site. Met het ESTA aanvragen voor gezin hebben wij gekozen voor de website die genoemd staat in de eerste alinea. Dit was een bewuste keuze. Je zou ook een ESTA voor het gezin aan kunnen vragen op de officiële ESTA website. De meeste mensen doen dit ook. Echter moet je hier een ESTA aanvragen per gezinslid. Dit betekent dat je in ons geval vier keer de gehele vragenlijst moet doorlopen. Behalve de persoonsgegevens zouden wij iedere keer hetzelfde invullen. Daar is een oplossing voor. Via de link bovenaan kom je op een website voor het ESTA aanvragen voor je gezin. Dit betekent dat je slechts één keer de hele vragenlijst invult, voor het hele gezin. Ook kun je vervolgens vier keer het bedrag voor de ESTA in één keer afrekenen. Dit is niet geval bij de officiële website voor de ESTA. Daar moet je vier keer over hetzelfde bedrag betalen. 

ESTA staat voor veiligheid

Veel mensen klagen over het ESTA aanvragen voor het gezin. Dit komt doordat zij het nut er niet van in zien. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat ze zelf geen crimineel verleden hebben. Echter biedt de ESTA de bezoekers van Amerika juist veel veiligheid. Het is een eerste basisscreening van de bezoekers. Het zorgt ervoor dat je ontspannen kunt genieten van je vakantie of zakenreis in Amerika. Dit vooral prettig gezien de aanslagen van afgelopen jaren. Een ESTA aanvragen voor het gezin is zo gedaan en hiermee heeft u gegarandeerd een onbezorgde vakantie!

Reageren is niet mogelijk