Wilt u het klein vaarbewijs 1 halen?

Ik heb vorig jaar een boot gekocht en ik wilde deze graag gaan gebruiken. Ik had echter over het hoofd gezien dat ik voor deze boot het klein vaarbewijs 1 moest hebben. Dat leverde mij veel stress op want ik ben namelijk dyslectisch en dat houdt in dat ik het lastig vind om lange teksten te moeten doorwerken. Daardoor is het voor mij ook altijd lastig geweest om te leren voor toetsen en dergelijke omdat ik met heel veel moeite door de stof heen kom. Ik ben daarom ook meteen in de stress geschoten omdat ik vreesde dat ik mijn klein vaarbewijs 1 nooit zou gaan halen. Ik wilde echter niet meteen de moed opgeven en ik ben toen gaan kijken wat ik allemaal zou moeten leren voor het examen van het klein vaarbewijs 1. Ik heb toen gezien dat je veel stof moe leren en dat was niet echt iets waar ik gelukkig van werd. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om het mijzelf gemakkelijk te maken en ik heb toen gezien dat je het beste een keer naar de site van watersportcursussen.nl kunt gaan kijken. Deze site werd mij aangeraden door iemand die bij mij op het werk werkt, en hij vertelde dat hij dezelfde problemen had als ik met het leren, maar dat deze site hem heel erg had geholpen om toch zijn klein vaarbewijs 1 te halen. Het is namelijk zo dat deze site een voorleesfunctie heeft. Dat betekent dat je dus de stof krijgt voorgelezen waardoor je dus niet hoeft te lezen. Dat zou voor mij ideaal zijn omdat er aan mijn oren niets mankeert. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal op de genoemde site kon vinden en ik heb toen gezien dat je hier inderdaad heel goede voorzieningen kunt vinden voor mensen met dyslexie. Dat was een heel aangename verrassing omdat mijn klein vaarbewijs 1 daarmee ineens heel veel stappen dichterbij kwam. Ik ben daarom meteen gaan kijken of ik hier in de leer kon gaan en dat bleek heel goed te kunnen. Ik kon heel goed leren via een app en ik heb alles meteen gedownload zodat ik hier snel kon beginnen aan de voorbereiding van mijn examen. 

Hier kunt u goed leren voor het klein vaarbewijs 1

Ik ben heel blij dat ik de site van watersportcursussen.nl gevonden heb want door deze site kon ik mij heel goed voorbereiden op het uiteindelijke examen dat ik moest doen. Het fijne aan het leren voor je klein vaarbewijs 1 is dat je hier een certificaat kunt krijgen waarmee je een soort slagingsgarantie krijgt. Ik heb de teksten doorgenomen op de site en daar vragen over beantwoord en daardoor heb ik mijzelf heel goed op het examen van het klein vaarbewijs 1 voorbereid. Daardoor ben ik uiteindelijk ook in een keer geslaagd voor het klein vaarbewijs 1. 

Kijk voor meer info ook nog even op de site 

Mocht u ook graag uw klein vaarbewijs 1 willen halen, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar watersportcursussen.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier aangeboden krijgt
  • Hier in de leer te gaan als u zich optimaal wilt voorbereiden 

Ik ben blij dat ik in een keer mijn klein vaarbewijs 1 gehaald heb. 

Reageren is niet mogelijk