Wilt u ook voordeliger bellen met de sip trunk?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een forse groei meegemaakt en dat heeft ervoor gezorgd dat wij steeds meer mensen moeten bellen. Dat hoeft in principe geen probleem te zijn, maar het is voor ons als bedrijf niet wenselijk om torenhoge kosten te maken op dit gebied. Vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij deze kosten naar beneden konden halen. Wij belden en internetten namelijk altijd nog tamelijk ouderwets waardoor wij hoge kosten moesten maken. Wij hebben gekeken hoe wij deze kosten naar beneden konden krijgen en wij hebben toen gezien dat wij het beste met een gespecialiseerd bedrijf in zee konden gaan. Wij hebben toen de mensen van voicedata.nl aangeraden gekregen. Dit bedrijf heeft al meerdere mensen in onze kennissenkring geholpen en wij hebben daarom gekeken wat deze mensen voor ons konden doen. Wij hebben hen het probleem uitgelegd waar wij mee zaten en wij hebben hen toen gevraagd of zij ons konden helpen om een oplossing te bedenken voor ons probleem. Uiteraard konden de mensen van dit bedrijf dat als geen ander. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om op de sip trunk over te stappen. Zij adviseerden ons namelijk om op de sip trunk over te stappen omdat wij ons bedrijf hier op meerdere fronten mee zouden kunnen verbeteren. Wij hebben daarom gekeken wat de sip trunk precies was want wij hadden nog nooit van een sip trunk gehoord. Het bleek dat je met een sip trunk veel voordeliger kunt bellen en dat je met een sip trunk kunt zorgen dat je meerdere lijnen kunt benutten binnen je bedrijf. Je betaalt gewoon de kosten per lijn en dat is ideaal want op die manier ben je dus ook klaar voor de toekomst wanneer je nog meer uit wilt breiden. Wat ook prettig is, is dat je met de sip trunk gewoon via het internet kunt bellen. Wij waren even bang dat wanneer je met de sip trunk zou gaan bellen, je moest inleveren op de kwaliteit van de lijn, maar het bleek dat deze zelfs beter zou zijn dan een reguliere telefoonlijn. 

De sip trunk bespaart ons heel veel geld

Wij hebben besloten om op de sip trunk over te stappen en de mensen van voicedata.nl hebben toen alles geregeld wat geregeld moest worden. Wij hadden er op deze manier dus helemaal geen omkijken naar en dat was prettig om te merken. Mocht u ook graag voordeliger willen bellen en internetten, dan kan ik u de site van voicedata.nl sterk aanbevelen. Hier leest u namelijk niet alleen meer over de sip trunk, maar ook over hun andere mogelijkheden. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben want wij zijn heel erg goed geholpen. Kortom:

  • Wij kunnen nu met meerdere lijnen voordelig bellen 
  • Wij kunnen aanzienlijk op onze belkosten besparen 
  • Wij zijn klaar om eventuele groei in de toekomst snel te faciliteren 

Als u tijd heeft, raad ik u aan om ook nog even naar de site van voicedata.nl te gaan kijken. U kunt daar meer informatie vinden. 

Reageren is niet mogelijk