Zoekt u een goed CRM-systeem?

Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het verkopen van producten via het internet. Wij merkten namelijk dat de vraag vanuit onze winkel afnam en dat zorgde ervoor dat wij steeds minder gingen verkopen. Aangezien de vraag naar het product dat wij verkopen, niet gedaald is, hebben wij dus besloten om te innoveren. Dat zorgt ervoor dat wij onze orders weer hebben kunnen opkrikken. Dit is zelfs zo goed gelukt, dat wij vanaf dit jaar meer via onze webwinkel verkopen dan wij ooit in onze winkel gedaan hebben. Wij moesten daarom op zoek gaan naar een goed CRM-systeem. Als je namelijk alles via je webwinkel regelt, moet je met een goed CRM-systeem werken omdat klanten hoge eisen stellen aan de service die je ze biedt. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goed CRM-systeem konden vinden. Wij merkten namelijk dat het ons bijvoorbeeld heel veel tijd koste om de juiste gegevens van een klant te vinden. Als een klant al een keer met ons gebeld had, moesten wij lang in ons systeem zoeken naar wat er tijdens dat vorige gesprek gezegd was. Dat kost allemaal tijd en die tijd gunt een klant je doorgaans niet, dus moesten wij kijken waar wij een goed CRM-systeem konden vinden.

Wij zijn zeer tevreden over het CRM-systeem van teamleader.nl

Als je op het internet op zoek gaat naar mogelijkheden om een goed CRM-systeem te kopen, dan kom je op allerlei sites terecht. Heel veel bedrijven hebben zich gestort op het ontwikkelen van een CRM-systeem, maar er is eigenlijk maar een bedrijf dat hier echt goed in geslaagd is. Dat zijn de mensen van teamleader.nl. Zoals de naam van dit bedrijf al zegt, zijn deze mensen echte pioniers op het gebied van het CRM-systeem. Deze firma beschikt over een team van specialisten dat er alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Ik heb even geïnformeerd wat zij mij zouden aanraden wanneer het ging over het CRM-systeem dat zij aanboden. Ik heb mij uitgebreid laten voorlichten over de mogelijkheden en toen heb ik uiteindelijk besloten om met deze mensen in zee te gaan. Ik kon hier namelijk heel goede zaken doen en bovendien las ik op het web heel veel positieve recensies over het systeem dat dit bedrijf aanbiedt. Ik werk nu al geruime tijd met dit nieuwe systeem en ik kan u ook bevestigen dat het heel prettig werken is.

Wij hebben nu altijd de juiste gegevens bij de hand

Sinds wij met dit nieuwe systeem werken, merken wij dat wij heel veel meer mensen kunnen helpen in een korte tijd. Wij hebben altijd de juiste gegevens bij de hand en kunnen heel veel zaken onmiddellijk afhandelen. Kortom:

  • dit systeem bevalt ons heel erg goed
  • wij kunnen nu veel meer orders verwerken
  • wij hebben dit systeem voor een heel goede prijs kunnen kopen

Mocht u nog niet op de site van dit bedrijf hebben kunnen kijken, dan kan ik u aanraden om een keer naar teamleader.nl te gaan kijken. Hier kunt u ook de contactgegevens van dit bedrijf vinden.

Reageren is niet mogelijk