Zoekt u een hoeslaken?

Zoekt u een hoeslaken? Dan bent u bij textielhuis aan het juiste adres. Het bedrijf is in 2001 begonnen met een fysieke winkel in Hengelo met een aanbod van gemixt textiel. In 2008 is naast de fysieke winkel, een webwinkel ontstaan. De webwinkel heeft de nadruk op het beddengoed assortiment. Daarnaast is de webwinkel onderscheidend op het gebied van grote merken zoals: Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Rivera Maison, Snurk en Damai. Op de webwinkel kan ook ondermode, nachtmode en huishoud textiel worden besteld. De webwinkel is in 2012 uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie slapen. Er wordt dan beoordeeld op aspecten zoals service, assortiment en snelheid.

Hoeslaken

Een goede nachtrust is belangrijk en begint natuurlijk bij een goed bed. Echter vergeten veel mensen vaak het belangrijkste: het materiaal van het hoeslaken. Het materiaal waarvan de hoeslaken gemaakt is, is namelijk van groot belangrijk voor uw slaapcomfort. Bepaalde materialen van de hoeslaken kunnen voor de ene persoon fijn aanvoelen maar door de andere persoon juist als onprettig ervaren worden.

Het kiezen van een goed hoeslaken is dus een persoonlijke kwestie, vandaar dat textielhuis de klanten een ruim aanbod van materialen aanbied. Naast het materiaal van de hoeslaken, is de pasvorm van het hoeslaken ook belangrijk. U wilt natuurlijk niet dat het hoeslaken verschuift, waar u wakker van kan worden. Het is belangrijk dat het hoeslaken goed strak om het matras gespannen blijft. Het aanbod bestaat uit:

 • Flanellen hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Jersey hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Katoenen hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Satijnen hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Velours hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Cinderella hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Damai hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Normale matras hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Topper hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Boxspring hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Split hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Speciale maten hoeslaken: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.
 • Moltons: deze is beschikbaar in verschillende afmetingen en verschillende kleuren.

textielhuis

Voor het kopen van een hoeslaken kunt u dus terecht bij textielhuis. Hier koopt u eenvoudig online of in de winkel hoeslakens die voor een goede nachtrust zorgen. Door de verschillende maten is er voor iedere klant het juiste product te vinden. Ook minder gangbare maten zijn bij het bedrijf te verkrijgen. Daarnaast zijn de hoeslakens in vele kleuren en patronen tegen een lage prijs beschikbaar. Zo voldoet het product altijd aan de wensen van de klant, of u nu van een printje of juist een effen kleur houdt. Daarnaast biedt het bedrijf ook diverse bijpassende dekbedovertrekken en kussenslopen.

Heeft u een hoeslaken gevonden die aan uw wensen en eisen voldoet? Dan kan u deze eenvoudig via de webshop bestellen en via ideal, creditcard of paypal betalen. Heeft u nog vragen over de producten? Dan kan u in de fysieke winkel bij ons terecht voor meer informatie. 

Reageren is niet mogelijk