Zou uw urenregistratie ook wel wat beter kunnen?

Wij hebben in de loop der jaren heel veel mensen kunnen aannemen omdat de zaken beter dan ooit gingen. Wij hebben namelijk heel veel nieuwe klanten weten te winnen en wij merken dat wanneer wij klanten gewonnen hebben, deze ook vaak weer bij ons terugkomen wanneer zij weer iets van ons nodig hebben. Dat zorgde ervoor dat wij meerdere nieuwe krachten konden aannemen. Wij hebben goede mensen gevonden en zij verrichten prima werk. Wij hebben echter gemerkt dat wanneer je met een groter team werkt, het lastiger wordt om de urenregistratie goed bij te houden. Dit is iets waar je geen vrienden mee maakt want het is heel vervelend voor collega’s om te merken dat zij te weinig betaald krijgen. Vandaar dat wij vaak mensen hoorden klagen over het feit dat onze urenregistratie zo’n rommeltje was. Wij moesten hen ook bekennen dat het inderdaad niet netjes van ons was om heel vaak te weinig salaris uit te keren. Wij hebben daarom besloten dat wij het anders wilden gaan aanpakken. Wij hebben toen gekeken hoe wij het beste onze urenregistratie konden verbeteren en wij hebben toen allerlei mogelijkheden bekeken. Een van de mogelijkheden was om helemaal over te stappen op een nieuw systeem. Wanneer wij namelijk op een andere manier de urenregistratie konden doen, zou dit waarschijnlijk het beste zijn. Om onze mensen te laten zien dat wij dit probleem serieus namen, hebben wij voor een nieuw systeem gekozen. Wij hebben toen gekeken waar wij een goed systeem voor de urenregistratie konden vinden en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van teamleader.nl konden gaan. Deze site had heel goede mogelijkheden beschikbaar en zeker wanneer het ging over de urenregistratie. Wij hebben hier dus al heel snel een bestelling gedaan en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat wij dat gedaan hebben. Je kunt hier namelijk kwaliteit kopen zonder dat je daar meteen een vermogen voor hoeft te betalen. Mocht u daarom ook graag een beter systeem voor uw urenregistratie willen hebben, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van teamleader.nl te gaan kijken. 

Onze urenregistratie is nu altijd foutloos

Sinds wij met de mensen van teamleader.nl in zee zijn gegaan, merken wij dat onze urenregistratie altijd foutloos is. Dat is ontzettend prettig want wij vinden het heel vervelend om fouten te maken wanneer het gaat over ons personeel. Wij merken dat het personeel ook blij is met het systeem voor de urenregistratie omdat zij nu nooit meer het verkeerde salaris krijgen uitbetaald. Bovendien hebben wij altijd inzicht in wie meer zou kunnen werken en wie niet. 

Dit bedrijf heeft ons goed geholpen 

Wij zijn de mensen van teamleader.nl dankbaar voor hun goede hulp en wij hopen dat wij vaker een beroep op hun techniek mogen doen. Kortom:

  • Wij hebben onze urenregistratie nu altijd op orde 
  • Wij zijn sneller met de urenadministratie klaar
  • Onze mensen krijgen nu altijd het juiste salaris uitbetaald 

Mocht u meer willen weten, dan raad ik u aan om even naar de site van teamleader.nl te gaan surfen. 

Reageren is niet mogelijk