Aan de jeugdtheaterschool leren uw kinderen pas echt acteren

Is het al sinds uw kindertijd uw grootste wens om op het podium te staan? Deed u altijd mee aan toneeluitvoeringen op de basisschool of tijdens de culturele vormingslessen op de middelbare school? Misschien zat u bij een amateurtheater en gaat u vaak met uw ouders naar de schouwbrug. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u dol bent op films en series en dat u niets liever wilt dan beroemd worden in Nederland en wellicht op de lange termijn in Hollywood. Wat de reden van uw aanmelding voor deze jeugdtheaterschool dan ook mag zijn, het gaat bij ons niet om uw doel maar om uw talent. Wij bieden een bijzondere vooropleiding aan op onze jeugdtheaterschool in Amsterdam. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Dan kunt u een auditie aanvragen via onze website: toneelhuisamsterdam.nl. Diverse grote namen hebben aan één van de toneelhuizen die bij ons zijn aangesloten gestudeerd. Voordat u kunt worden toegelaten aan deze Hbo-opleidingen is het noodzakelijk dat u een vooropleiding doet. U leert op de jeugdtheaterschool de grote lijnen van het toneelspel terwijl u in uw latere opleiding de fijne kneepjes van het vak zult leren. Vanaf dan is het mogelijk om u te specialiseren. Bent u een geboren cabaretier? Of houdt u meer van mime? Roept het toneel en wilt u serieuze drama’s vertolken? Of wilt u schitteren op het witte doek? Dankzij onze jeugdtheaterschool zet u in ieder geval een grote stap in de goede richting.

Meld u vandaag nog aan bij de jeugdtheaterschool als u ouder bent dan 16 jaar

Het moge duidelijk zijn dat onze jeugdtheaterschool niet iedereen toelaat. We zoeken mensen, of eigenlijk kinderen, vanaf de leeftijd van 16 jaar. U kunt vanaf Havoniveau instromen en deze jeugdtheaterschool volgen tijdens uw middelbare schoolperiode of het onderwijs dat u na uw middelbare school volgt. U krijgt namelijk 8 weken les op iedere maandag in de avond voor een aantal uur. Deze avondopleiding is daarom ideaal voor mensen die al een serieuze studie doen maar graag een auditie willen doen voor de echte toneelacademie. Want dankzij de jeugdtheaterschool maakt u een veel grotere kans. U bent hier al bekend, hebt veel meer grip op de stof en weet wellicht wat we van u verwachten. Een professionele en persoonlijke begeleiding mag u van ons tijdens de lessen aan de jeugdtheaterschool mogen verwachten. En dat is enkel goed nieuws omdat u natuurlijk stevig in uw schoenen wilt staan tijdens de daadwerkelijke auditie. Iedereen met een zekere affiniteit voor toneel kan trouwens een auditie doen voor de jeugdtheaterschool. U komt bij toelating in een kleine groep terecht van niet meer dan 12 studenten per groep.

Op onze website vindt u diverse opleidingen, voor jong en oud

Wilt u graag lessen volgen aan de jeugdtheaterschool en valt uw leeftijd tussen de 16 en 24 jaar? Meldt u dan vrijblijvend aan voor een toelatingsauditie. Grijp die kans met beide handen aan. En ook al wordt u de eerste keer afgewezen, we geven het hele jaar door cursussen aan deze opleiding dus u kunt bijvoorbeeld aan uw spel oefenen en het een halfjaar later opnieuw proberen. Een aantal belangrijke speerpunten die aan bod komen tijdens de cursus willen we u niet langer onthouden.

  • U leert de elementaire onderdelen van het toneelspel,
  • U leert improviseren,
  • En u leert diverse speltechnieken.

Dit is slechts een kleine greep uit het totale pakket dat in deze 8 lessen aan bod komt. Waar wacht u nog op? Laat uw droom niet aan u voorbijgaan maar meldt u vandaag nog aan voor een auditie.

Reageren is niet mogelijk