Nijmegen taxi service: Citax

Zoekt u in Nijmegen een taxi? Dan is het logisch dat u op het hoofdstation rondneust. Of op het centrale plein in het midden van de stad. Zo zijn er diverse plekken waar taxi’s samenkomen. Wij zijn één van deze taxibedrijven en we hopen u ervan te overtuigen dat u er goed aan doet om met Citax Nijmegen Taxi in zee te gaan. Elke onderneming wil elkaar de loef afsteken. Toch staat het als een paal boven water dat onze taxi’s en chauffeurs voldoen aan alle wensen die u maar kunt hebben. Let er wel op dat we voornamelijk als stadstaxi optreden. Dat wil zeggen dat u ons kunt inhuren als u bijvoorbeeld van uw huis naar de schouwburg wilt. Hebt u een belangrijk gala? Zoek dan in Nijmegen een taxi zodat uw jurk of dure pak niet kreukt. Hebt u er bewust voor gekozen om geen auto te kopen? Misschien hebt u nooit uw rijbewijs durven of willen halen maar is het openbaar vervoer ook niet zo aanlokkelijk. Als carpoolen niet lukt en de fietstocht van uw huis naar uw werk is net iets te ver weg, dan zit er maar een ding op: bellen met Citax Nijmegen Taxi. Want we kunnen u zelfs dagelijks van huis naar werk brengen en vice versa. Dit komt misschien niet al te vaak voor, maar het is verstandig om deze service in uw achterhoofd te houden, zeker als er slecht weer op komst is. Zo zijn er aldus diverse redenen om in Nijmegen een taxi nodig te hebben.

Dankzij Citax Nijmegen taxi komt u altijd veilig aan op de plek van bestemming

We hebben het tot dusver voornamelijk over particulieren gehad die in Nijmegen een taxi nodig hebben. Maar we vervoeren zelfs gehele bedrijven, we kunnen optreden als koeriersdienst en we brengen hele klassen naar bijvoorbeeld schoolzwemmen. Citax Nijmegen Taxi is van alle markten thuis. We hebben in ons wagenpark hogere modellen zodat ouderen moeiteloos kunnen instappen. Ouderen en mensen die slecht ter been zijn, zijn een belangrijke doelgroep. Dit zijn immers mensen die liever niet zelf autorijden of fietsen. Maar u wilt wel uw kinderen en kleinkinderen bezoeken zonder continu een beroep op hen te hoeven doen. U bent hen waarschijnlijk niet ter last maar wellicht houdt liever de eer aan uzelf en verkiest u daarom in Nijmegen een taxi boven andere soorten vervoer. Het moge duidelijk zijn waar deze beredenering toe leidt: kijk snel op de website van Citax Nijmegen Taxi: citaxnijmegen.nl. Als student is het ook geen verkeerd idee om onze telefoonnummers op te slaan want u wilt na een beschonken avondje wel weer veilig thuiskomen.

We bestaan vele jaren en hebben daarom erg veel ervaring

Ziet u het wel zitten om in Nijmegen de taxi te pakken? Dan hopen we dat u eens voor Citax Nijmegen kiest. We kunnen u binnen Nijmegen zonder moeite ophalen en wegbrengen maar natuurlijk kunnen we u ook naar een luchthaven in de buurt brengen. Is het niet een heerlijk idee dat het mogelijk is om in de vroege ochtend naar Schiphol te rijden met al uw bagage terwijl u nog eventjes door kunt slapen? U komt altijd ruim op tijd aan om in te checken. En als u terug komt van uw vakantie dan staan we bij de uitgang van de terminal u op te wachten. De tarieven worden als volgt berekent:

  • Voor nieuwe klanten geldt een instaptarief, prijs per kilometer en prijs per minuut.
  • Voor vaste klanten is er geen instaptarief,
  • En dat geldt tevens voor lange ritten waarbij de per kilometer een stuk lager is.

Reageren is niet mogelijk